Valahogy megoldható, hogy a telefonom jelszó nélkül csatlakozzon a wifire?
Figyelt kérdés
Nincs rá valami white list a router beállításaiban?2018. okt. 9. 00:16
1/10 anonim válasza:
Ha lenne ilyen lehetőség nem kellene jelszó SZERINTEM .
3/10 anonim válasza:
Persze.
Kikapcsolod a jelszót a router beállításaiban.
Ha azt akarod, hogy ettől függetlenül más tudjon csatlakozni, akkor szűrhetsz pl. MAC-cím alapján.
5/10 anonim válasza:
A WPS is egy opció. Van egy gomb a routeren, ha hosszan benyomod, és a telefonodon is kikeresed az adott wift (Wifi-speciális beállítások-WPS kapcsolat), akkor csatlakozni fog autmoatikusan, jelszó nélkül. Én itthon így szoktam ràcsatlakozni a sajátommal, és máséval is. Remélem segítettem, ha elakadtál, nyugodtan kérdezz (bár nem vagyok egy nagy guru ebben a témában)
6/10 anonim válasza:
Az miėrt nem jó, hogy 1x beírod a telefonodba a jelszót, elmented ės onnantól kezdve automatilusan lapcsolódik? Nem ker jelszót...
7/10 anonim válasza:
Nyilván nem saját routerről van szó, valamelyik szomszédét szeretné használni.
8/10 A kérdező kommentje:
Sulinetről van szó. Napokon belül kódot váltanak
2018. okt. 9. 11:24
10/10 anonim válasza:
"Sulinetről van szó. Napokon belül kódot váltanak"
Ehhez külön gratulálok, hogy először nem tartottad fontosnak közölni.
Pedig a szemétkedésnek ez is egy formája, hogy feleslegesen dolgoztatsz másokat. Hadd találgassanak, törjék a fejüket, elvégre neked más ideje nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!