6v bementek feszültség?
Epitettel egy orat, es lila gozod nincs rola honnan vegyel 3-6V kozotti egyenfeszt? Aha. Hat persze.
Amugy 3 ceruzaelem sorba kotve veletlenul pont 4.5 volt. Ha a sorba kotes esetleg gondot okoz, vegyel egy laposelemet.
"6v bementek feszültség?"
Kár ezért a GYK-ért.
"Kár ezért a GYK-ért."
Telefonnal szerencsétlenkednek, ami még hagyján, de az automatikus szövegjavító baromságokat nem kapcsolják ki, sőt utána még el sem olvassa, vagy aki jobban diszlexiás, talán nem is veszi észre.
Ami még legszebb az egészben, ha nem tesz kérdőjelet a végére, leugatja ez a GYK fórum és nem engedi elküldeni.
Kérdőjel nélküli kérdést itt nem szabad feltenni.
Erre az okos kérdezők a kijelentő mondat végén lévő pontot egyszerűen csak lecserélik egy kérdőjelre, amiből lesz egy kimondottan idiótának tűnő kérdés.
Nem is értettem, hogy miért van itt sok ilyen hülye kérdés (vagyis kérdőjelre végződő, de nem kérdőmondatok), míg egyszer nem próbáltam kérdezni valamit és engem is leugattak.
Fel is bosszantott rendesen, még ekkora hülyeséget...
Megfogalmaztam kulturáltan a címben egy állítást, majd a leírásban kifejtettem, hogy mi a kérdés. Erre beszól nekem ez a baromság, hogy tegyek kérdőjelet a végére!
Pontosabban nem így szó szerint, hanem valami olyan dumával, hogy ez nem kérdés, fogalmazzam át!
De mit fogalmazzak át, ha nekem az úgy jó, nekem úgy tetszik, ahogy már egyszer normálisan megfogalmaztam?
Nehogy már más mondja meg, én hogyan akarok fogalmazni...
Elnézést kérek, de este írtam már és siettem én bajom tudom.
Nos nézegettem neten KIT-eket mivel érdekel az elektronika
(Hobbi szinten vagyok még csak)
Én is gondoltam már az elemekre de én hálózatról szeretném “letranszformálni” 6v-ra az áramot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!