Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Okostv-okostelefon párosítás,...

Okostv-okostelefon párosítás, hogyan?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet thomson okos tv-t párosítani huawei telefonnal úgy, hogy amit telefonon csinálok, böngészés, video... az a tv képernyőn is látható legyen?

Hiába okos tv, sok weboldal van, ahol nem tudok filmet nézni rajta, de telefonon megy. Ilyen pl. az hbo go alkalmazás is.

Van erre valamilyen alkalmazás? Mi a neve? Vagy ez halott ötlet?

T-cast van alapból a tvn, és azzal sikerült párosítani, de csak a telefonon levő fájlokat érem el vele. A kijelző nem látható vele a tvn

2018. okt. 6. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha okos tv, akkor van rajta bluetooth, kapcsold be a telefonod bluetooth-át is, és meg fogja találni, kiírja a tv pontos típusát, amire ha rányomsz, tudod párosítani őket! Ha olyan filmet akarsz nézni, ami fent van Youtube-on, akkor egyszerűbb a dolog: ha a telefonodon mobilverzióban nyitod meg a Youtube-ot, akkor a felső sávban pont középen ott a tévé jelölése (négyszög, bal alsó sarkában negyedkörívekkel), nyomj rá, és már rá is csatlakozik a telefonod!
2018. okt. 6. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Youtube alkalmazás alapból van rajta, azzal nincs gond.

Az HBO GO alkalmazásban szeretném nézni a sorozatokat nagy képernyőn, nem laptopon vagy mobilon. Kipróbáltam most ezt a bluetoothos dolgot (eddig nem tudtam, hogy ilyet is lehet). És megosztja a képet, ami tök jó, de a videó, nem indul el így sem. Ha nem küldöm tvre elindul, de amint átküldeném, hibára fut. :(

De azért köszönöm a segítséget.

2018. okt. 6. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Okos TV-n wifi van, nem Bluetooth. A többi az helyes, amit írtál. Bekapcsolni TV-t, mobilt, a mobilon a youtubot, azt megtalálják egymást. A telón a megjelenő kis TV jelre böksz, és párosodnak. Nálam már minden eszköz ( androidos mobil, mindkét számítógép, tablet, mind párosodott már, és TV oltás után nem nézhetek you tubot, mert mindjárt bekapcsol a TV.
2018. okt. 6. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ScreenShare vagy hasonlót keress a TV-én, aztán telefonon rányomsz a kepernyomegosztasra
2018. okt. 6. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindenkinek.

A megosztás már megy. Laptoppal is. Legalább ezt is "megtanultam".

Sajna az HBO Go, amit szerettem volna ígysem jó. Persze tudom, hogy sajna csak samsung tvével kompatibilis az app, de jó lett volna, ha legalább ez a kiskapu megvan. Sajnos nincs. Mert bár a weblap megosztásig eljutok, a video nem indul el.

De hátha egyszer eljut a netflix szintjére és minden tv-n elérhető lesz.

2018. okt. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!