Szerintetek ezt TV-t megéri megvenni?
Most jó áron van, smart is, full hd is. Ezek amik szempontok most plusz, hogy 32"-os legyen. Azért is erre pályázok mert a JVC az ismertebb márka mint pl: Gogen, Navon stb.
Vestel belső, bár a hátát nem mutatják, de az alaplap így is felismerhető a csatlakozók elrendezéséről, meg legalul a jellegzetes kis Vestel-pöcök, amivel indítani, léptetni / szabályozni lehet pár funkciót.
Ezeknek jó képe van általában, ahogy másik témában említettem, nem kizárt, hogy LG LCD van benne, Vestel háttérvilágítással.
Az meg felismerhető például a kifogástalan betekintési szögről: oldalról / alulról / felülről nézve sem változik el a kép, mint a kínai kijelzőknél.
Semmiféleképp nem venném meg. Ma már csak 4k-s tv-t szabad venni. Jvc-t semmiképp. Síma full hd-t semmiképp.
70 ezerért 32 colos tv-t tudsz venni 4k-t boltból. Használtan is, kb 1 éveset 70ezerért brutál jót kapsz. Megjegyzem én csak LG típust vennék!
"Ma már csak 4k-s tv-t szabad venni."
Érdekes kijelentés, ha nekem nem kell 4K, akkor nem kell, és nem hat meg, ha más rá van kattanva. Bizonyos szempontok figyelembevételével pont semmi értelme 4K-t venni. Vagyis ezt így nem lehet kijelenteni.
Én sem fogom például még jó ideig lecserélni az 55 collos Panasonic plazmát, ami egy más minőség az LCD-khez képest. Ráadásul 3,5 méterről nézve észre sem venném a különbséget, hogy 4K-t nézek. Akkor meg, úgyis tökmindegy.
De egy 43 collosnál sem kell túl messziről nézni, hogy észrevehetetlen legyen a különbség.
Hasonló még a Smart-baromságok, az sem mindenkit érdekel egy TV-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!