Hogy használjuk a műszaki eszközöket hosszútávra?
PL: Tévét ha egy héten csak egyszer használom akkor is kapcsoljam le az elosztott?
Mindennap használom a hifit akkor is érdemes mindennap kapcsoljam le az elosztott?
Videomagnóm 1-2 évig nem volt áramban az óta nem mindig adja ki a kazettát vagy nem veszi be, nem tudja előre pörgetni a kazettát mindig. De mióta áramban van az óta kezd megjavulni. Le is kopogom.
De a szalag szélét akkor is cakkozza, pedig már 1000x megpucoltam a fejet a görgőt stb.
Lehet az én hibám hogy elromlott?
Nem szabad ki húzva lenniük mert elromlanak?
Nem szabad mindennap áramtalanítani mert akkor is elromolhatnak?
Az a legjobb a cuccoknak hogy mindig áram alatt legyenek?
Mi a jó szerintetek a cuccoknak hogy ne legyen gondjuk, mi a legjobb nekik?
Gondolok még itt a DVD lejátszókra, házimozikra, hangfalszettekre, PC-re, szünetmentes tápokra, monitorra?
# 2 Szerintem nem tesz jót nekik ha nem vagyok itthon és aram ingadozás van.
Nem olyan rég volt nálam este 23:00 kór, teljesen meg bolondult a hifi és a szünetmentes táp ki be kapcsolódott a hifi, a szünetmentes meg csipogót és a később ki is kapcsolt. De reggelre már ki cserélték az utcában a trafót ami le éget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!