Tudok hangfalat csatlakoztatni erre a TV-re?
Minap vettem egy LED TV-t aminek a hangja elék középszerű... szeretnék rá egy 2.1 hangfalszettet csatlakoztatni. Ez lehetséges és ha igen pejik port-ra, és milyen kábellel?
A TV-n lévő portok:
HDMI
Scart
PC
PC audió (Jack) bemenet
Kompozit
USB csatlakozó
Optikai hang kimenet
Fejhallgató csatlakozó
CI+ interfész
Nemirtad le ,hogy pontosan milyet akarsz,de a legtobbet (ha nem mindet) lehet.
Pl ezt is : [link]
Ha olyat talalnal amit nem lehet akkor se hiszem,hogy problema lenne,ma mar mindenhez kapni atalakitokat par szaz forintert.
SCART-ról is lehet hangot levenni SCART --> RCA átalakítóval.
Szabályozatlan vonalszint, vagyis nem hat rá a TV távszabályzója.
Köszönöm a válaszokat, ez megnyugtató.
Ezt a hangfalat szeretném rákötni:
De akkor ezek szerint ezt is lehet...
"a scart is csak bemenet"
Azt sem tudod, milyen típus, viszont mivel a gyártók általában bekötik szabványosan a SCART-ba az R/L kimenetet is, így az állításod alaptalan.
Olyan különbségek előfordulhatnak, hogy mondjuk a médialejátszó (USB-lejátszás) hangja nem megy ki, de azt inkább tesztelni kellene, mielőtt vaktában beszél valaki.
Az nem mérvadó, hogy te esetleg próbáltál valamit (ha egyáltalán...), mert én is próbáltam párat, én meg mást tapasztaltam.
Talán egyesek már elfelejtették, hogy a SCART alapvetően videómagnó csatlakozására való, ezért tartalmazza a hang és kompozit videó kimeneteket is.
Aki kicsit is ért hozzá, inkább feltehetné azt a kérdést, hogy akkor viszont hogyan valósul meg a jogvédett műsorok, filmek rögzítésének korlátja?
Sehogy, ugyanis a jogi korlátozás a HD-minőségű anyagok másolására vonatkozik, SD-re nem.
Nem véletlen, hogy HDCP inkompatibilitás esetén a HDMI-átvitel is csak az alacsony felbontású átvitelt engedélyezi, illetve butított minőségre vált.
Ja, de aki ilyet sem tapasztalt még (én igen), az ezt sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!