Mi baja van a kontrollernek?

Figyelt kérdés
Ma vettem a barátomtól egy PC kontrollert, hogy gépen tudjak vele játszani. Gondoltam, próbának letöltöm a FIFA 10 demóját, hogy lássam, mennyire jó a kontroller. Eredetileg mások voltak a gombok funkciói, de simán személyre szabható volt, így én állítottam be a gombok funkcióit, és onnantól tökéletes volt. Aztán gondoltam, megpróbálom a GTA 5-tel is, de ott teljesen más volt a helyzet. Amikor be volt dugva a kontroller a gépbe, a játék egyszerűen elindulni sem akart, de amikor kihúztam, egyből elindult. Magyarul, nem tudok ezzel a kontrollerrel a GTA 5-tel játszani. Gondoltam, sebaj, úgysem ezért vettem, hanem azért, hogy Fifázni tudjak vele, így letöltöttem a FIFA 19 demóját. Már a menüben szembeötlött az egyetlen, de nagyon nagy probléma. Amikor váltani akartam a menüben, elkezdtem lefelé húzni a kis Joystick-ot, ahogy kell, de semmit sem csinált. Azonban, amikor felfelé kezdtem el húzni, a menüben lefelé kezdte el váltogatni a megnyomható ikonokat. Tehát felcserélte a kettőt. Talán ezzel nem is lett volna annyira problémám, azonban a meccs közben is ugyanez történt, amikor felfelé húztam, elindult a kamera irányába, ha lefelé, akkor pedig messzebb ment a kamerától. Tehát itt sem változott semmi. Megakartam azt csinálni, hogy személyre szabom a kontroller funkciót, hogy mi mit csináljon, de ha jól láttam, a 19-ben ilyet nem lehet csinálni, csak a 10-ben lehetett. Most mitévő legyek? Vegyek egy új kontrollert (amin lehet,hogy a GTA 5 is működne), vagy várjam meg a FIFA 19 teljes verziójának a megjelenését, ahol rendesen működne minden, vagy legalább is be lehetne állítani a funkciókat?

2018. szept. 19. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Toltsd le az xpaddert ,azzal be tudod allitani a kontrollert ,akar olyan jatekokkal is tudsz jatszani ,amiknek amugy nincs kontroller tamogatasa.

Egyebkent nekem azt csinalta a kontrollerem ,hogy hogy ha az R2-t megnyomtam akkor az osszes gombot erzekelte egymas utan....ha kihuztam es visszadugtam megjavult.

Csinalj kontroller tesztet,akkor latod ,hogy rendesen mukodnek e a gombok.

2018. szept. 19. 05:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem egy letöltési linket küldeni?
2018. szept. 19. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon engedi az oldal...Beirod ,hogy xpadder es az elso a hivatalos oldala (ha google keresot hasznalsz)
2018. szept. 19. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
az y axis-t nem lehet állítani?
2018. szept. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!