A Star Stable nevű lovas játékban (amelyiket le lehet tölteni, nem a pc) hogyan lehet megcsinálni a Penny és Polly póniversenyt?

Figyelt kérdés
Vettem Star Rider tagságot, de az csak akkor aktiválódik, mikor megcsinálok minden amúgy elérhető küldetést. De ehhez póni kéne amit meg még nem vehetek, találni meg nem tudom hol lehet. Valaki aki játszott ezzel a játékkal nem tudná megmondani? :)

#Star Stable #lovas játék #póniverseny küldetés
2018. szept. 18. 14:55
 1/5 anonim válasza:
Szia! A Penny és Polly póniversenyt pónival kell megcsinálni. Vehetsz pónit a Pinta Erőd póniuszályán. Pónit nem lehet találni. Akkor is lehetsz Star Rider, ha nem csinálod meg a küldetést. Én pl. 18-as szintű vagyok, és még mindig nem csináltam meg. Csak persze Star Ridert venned kell a karakteredre.
2018. szept. 18. 16:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Már vettem legalábbis azt írta ki hogy a vásárlás sikeres volt de továbbra is azt dobja fel ott a kis ablakban hogy legyek star rider szóval nem tudom ://
2018. szept. 19. 00:17
 3/5 A kérdező kommentje:
De köszi a választ ^^
2018. szept. 19. 00:18
 4/5 anonim válasza:
Irja supportnak
2018. szept. 19. 15:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Már írtam és ezt válaszolták :/

Hogy a küldetéseket meg kell csinálni

2018. szept. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!