Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mp4 lejátszót ajánlanál...

Milyen mp4 lejátszót ajánlanál nekem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ipod touch
2010. jún. 22. 19:43
 2/5 anonim válasza:
sugárhajtúműveset:)
2010. jún. 22. 22:09
 3/5 anonim válasza:
Hát én személy szerint nem szeretem az mp4 lejátszókat. Nem használom ki egy 'plusz' tulajdonságát sem. Csak zenét hallgatok rajta, semmi más. Volt nekem is egy Sony, de leöntöttem energiaitallal. Nem bánom. Csak olyan szempontból bánom, hogy pénzkidobás volt. Mert egy mp3-akat preferálom. Zenét hallatok rajta, ennyi. Mellesleg már alig lehet olyan mp3 lejátszót találni, ami elemes. Vagyis erre, amerre én lakom. Sőt, szinte csak mp4-ek vannak. Vagy ha mp3-at látok az is akksis, amit nem szeretek, mert ha hosszabb útra megyek, és mondjuk az akksi 75%-on van, elfelejtem feltölteni, és hazafelé jövet félúton lemerül, nem tudom feltölteni, nem lehet cserélni az akksit, és meghülyülök anyámék ricsajától, vagy a buszon hallgathatom a semmit mondó beszélgetéseket... Vagy még azt sem.
2010. jún. 23. 17:52
 4/5 anonim válasza:
'Mert egy mp3-akat preferálom. ' Helyett: mert az mp3-akat preferálom :P bocsi
2010. jún. 23. 17:53
 5/5 cipi8 ***** válasza:
Én a helyedbe vennék egy mp4 lejátszására alkalmas telefont amit lehet bővíteni!
2010. jún. 24. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!