Egy Voice Kraft AMP205 keverő erősítőnél hogyan tudom azt megoldani, hogy csak a keverőjét használnám ki?
Van egy crest performance cpx2600 as végfokom, az hajtaná a 2 topládát de mivel itt van ez a kis szépséges keverőerősítő ezért szeretném valahogyan kihasználni. Úgy hallottam, hogy lenne erre lehetőség.
Itt egy kép a keverőerősítőről: [link]

Amennyit látok belőle a neten (nem sokat) a fejhallgató-kimenetről lehet alacsonyszintű jelet levenni, valamint van egy AUX SEND és AUX RET.
Ide effektelő, hangmódosító bármit lehet csatlakoztatni: send a kimenet, return vissza.
Ha viszont a send kimenetről tudsz vonalszintű jelet levenni, akkor elvileg az is egy lehetőség, ki kell próbálni.

Ahogy említettem, próba kérdése. Zenekari cuccokkal én is ritkán találkozom.
Valami rémlik, hogy kapcsolási rajzon láttam már ilyen effekt ki-be megoldást, ezért gondolom, hogy van rá esély.
Kipróbáltam egy mono 6.3 jack kábellel (sajnos csak ez volt kéznél), hogy az aux send ből a végfok bemenetébe csatlakoztam és a keverő is működött viszont csak egy hangfal szólt. Az a kérdés, hogy ha egy "Y 6.3 jack" kábellel próbálnám összekötni (tehát hogy az egyik vége stereos a másik pedig 2 mono)itt egy kép >>>> [link] <<<<<<<
a végfok 2db bemenetébe, akkor vajon szólna e stereoba mindkét hangfal ami 2db speakonnal van a végfok kimeneteire kötve...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!