Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy Voice Kraft AMP205 keverő...

Egy Voice Kraft AMP205 keverő erősítőnél hogyan tudom azt megoldani, hogy csak a keverőjét használnám ki?

Figyelt kérdés

Van egy crest performance cpx2600 as végfokom, az hajtaná a 2 topládát de mivel itt van ez a kis szépséges keverőerősítő ezért szeretném valahogyan kihasználni. Úgy hallottam, hogy lenne erre lehetőség.

Itt egy kép a keverőerősítőről: [link]

2018. szept. 16. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Amennyit látok belőle a neten (nem sokat) a fejhallgató-kimenetről lehet alacsonyszintű jelet levenni, valamint van egy AUX SEND és AUX RET.

Ide effektelő, hangmódosító bármit lehet csatlakoztatni: send a kimenet, return vissza.

Ha viszont a send kimenetről tudsz vonalszintű jelet levenni, akkor elvileg az is egy lehetőség, ki kell próbálni.

2018. szept. 16. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelenti hogy egy jack el csatlakoznek az Aux sendbol a vegfok egyik bemenetebe? Egy masik jack el meg a v.k. keveroerosito egyik line csatlakozojaba mondjuk a telommal? Es akk ugymond mrnne mint kevero a vegfok meg tolna a toppokat?
2018. szept. 16. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy említettem, próba kérdése. Zenekari cuccokkal én is ritkán találkozom.

Valami rémlik, hogy kapcsolási rajzon láttam már ilyen effekt ki-be megoldást, ezért gondolom, hogy van rá esély.

2018. szept. 17. 09:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam egy mono 6.3 jack kábellel (sajnos csak ez volt kéznél), hogy az aux send ből a végfok bemenetébe csatlakoztam és a keverő is működött viszont csak egy hangfal szólt. Az a kérdés, hogy ha egy "Y 6.3 jack" kábellel próbálnám összekötni (tehát hogy az egyik vége stereos a másik pedig 2 mono)itt egy kép >>>> [link] <<<<<<<

a végfok 2db bemenetébe, akkor vajon szólna e stereoba mindkét hangfal ami 2db speakonnal van a végfok kimeneteire kötve...?

2018. szept. 20. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvileg jónak néz ki.
2018. szept. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!