Gfarkas kérdése:
Hogy lehet kulfoldon (Erdelyben) a TV2 adasait visszanezni?
Figyelt kérdés
2018. szept. 16. 16:22
1/9 anonim válasza:
Előtte felvételt kell csinálni, aztán pedig vissza lehet nézni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon okos , de Erdelyben nem lehet a Tv2-t fogni se neten se kabelon .
2018. szept. 17. 06:36
3/9 anonim válasza:
addig jó! hulladék csatorna. olyan szinten megy rajta a s3ggnyalás, hogy bármely kutya megirigyelné.
4/9 anonim válasza:
"Erdelyben nem lehet a Tv2-t fogni se neten se kabelon ."
Nem Erdélyben kell rögzíteni, ott csak visszanézni kell.
5/9 anonim válasza:
"Az üzenet: Nem a velemenyedre vagyok kivancsi,ha nem tudsz ertelmes valaszt adni akkor kussoly."
:D oké bácsi, kussolysok! honnan ez az agresszió?! lehet tényleg neked való a tv2
6/9 anonim válasza:
TV2, RTL klub és még rengeteg magyar csatornát Erdélyben is adják a televízión. Úgyhogy ez a kérdés egy nagy hülyeség. Amúgy is, az interneten is vissza lehet nézni bármit.
7/9 A kérdező kommentje:
A kerdes nem hulyeseg ! RTL stb. magyar adas az van de TV2 NINCS, en azt szeretnem tudni hogy az interneten hogy tudom visszanezni, mert barhol keresem azt irja ki hogy kulfoldrol nem elerheto .
2018. nov. 2. 06:28
8/9 anonim válasza:
Politikai jellegű véleményedre (köpésedre) a kutya sem kíváncsi. Ez nem az a téma.
Internetes korlátozást proxyval lehetne talán megkerülni.
9/9 anonim válasza:
"azt szeretnem tudni hogy az interneten hogy tudom visszanezni, mert barhol keresem azt irja ki hogy kulfoldrol nem elerheto ."
És ebből még nem sikerült megérteni?
Pedig elég egyszerű a megfogalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!