Elektromos cigihez kellene egy kis segitség, van itt esetleg hozzáértő?
15-20 szál cigit szívok naponta , 80w-os elég lesz nekem?
Dohányboltban csak ilyet találok.
Illetve mi kell hozzá eliquiden kívül?
Még porlasztó , azt tudom , abból mindegy milyet veszek?
+1: aksi egyiknél sem tartalék , akkor hogyan használom , meg milyen aksit vegyek hozzá és mivel tölthetem?
Van olyan, amihez nincs akksi és te tudsz bele tenni. Ezt neked kell eldönteni, de ahhoz kell külön töltő is.
Szerintem vegyél olyat csomagban, amihez van minden és beépített akkus. Mondjuk Ego Aio, de van sok más is. Ez pl. szokott lenni dohányboltban is, de neten érdemes rendelni, sokkal olcsóbb.
Porlasztó meg van amihez van többféle, de ezt is neked kell eldönteni, általában minél kisebb Ohm-os, annál jobb párát ad, melegebb.
Ha MTL, azaz szájból tüdőbe szívnád, akkor elég a 80watt, ha DL, azaz egyből tüdőbe, akkor már kétséges.
Ego AIO-t én nem ajánlom, max kipróbálásra, és ha tudod hogy tetszik és hogy DL vagy MTL, akkor utána váltanék nagyobbra, komolyabbra. Az AIO egy kezdő szett, 20 szál ciginél nem lesz elég.
A liquid erőssége és a porlasztó is attól függ hogy szívod, DL vagy MTL.
A cserélhető akku jobb mint a beépített, mert bármelyik része is megy tönkre, akkor a másik felét tovább tudod használni. Sony vtc5 vagy vtc6 már jó akksik.
Nekem egy Istick Pico-m van cca.2015 óta használom a 3.akkuval, úgy hogy mellette van több modom is, mindegyik saját vagy beépített akksival. A beépített akkusok max 1 évet húztak ki nálam, MTL szívom, tehát nincs maxon hajtva.
Én anno napi 20-35szál cigit szívtam.
Kimaradt...
Külső töltő egy akksis mod-nál nem szükséges, 2 vagy több akkus mod-oknál elengedhetetlen.
Köszönöm a válaszokat .
Annyiban még tudnál segíteni , hogy honnan lenne érdemes rendelnem?
Nekem a beépített akkis box mod-ok itthoni használatra, reggel kávé, este tv közben vannak, így van 3 hogy cserélni tudjam ha lemerül 1400-1800mah kapacitással, imádom hogy picik, de egész napot sajnos nem bírnak, kell mellé mindig tartalék mod, Pico vagy Swag.
Ha utazom, akkor SBODY C1D2 DNA75W 26650-es akksival.
Gearbest - van EU raktára is
Cigabuy - van EU raktára is
Fasttech - csak Kínából szállít, nehézkes Support
Magyar nyelvű oldalakban nem vagyok jártas
Kínai rendelésnél szedd szét a csomagokat.
Még az Aspire amiről hallottam jókat.
Eleaf ikonn 220at neztem ki fasttechen eleg barati aron +5 hw4 coillal 62$
Jo valasztas ? Esetleg kellene meg valamit hozza rendelnem + alkatresznek?
Ez egy DL szett, és 220W :)
Köze nincs a szájból tüdőbe való dohányzáshoz.
Nade hogy válaszoljak is:
Kell hozzá 2db 18650-es akksi, külső töltő, lehetőleg NE gyorstöltő.
A 2ml-s tank kicsi, a 4ml jobb.
A csomagot szedd szét, ha kikapják vámon, akkor ne kelljen +27%-ot fizetned
Külön a mod, külön a tank a porlasztókkal. Eu-n belül nincs értékhatár.
Értékeléseket nézve nem lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!