Új laptopot vennék, mit ajánlotok?
Acer aspire típusú a mostani gépem ami már kb 8 éve hű társ, de már kezd haldokolni szegény. Kicsit márka hűen ezt a fajtát néztem:Acer Aspire 3 - A315 33 P9XJ
de érdekelne a ti véleményetek is.
Sorozat + film nézés amire használom leginkább szóval legyen gyors net, lehessen tv-re kapcsolni, illetve kb 2 játék fusson, a guitar hero és a NFSU2. Max az office-t használom még.
Szerintetek jó amit néztem?
8 év után vennél a kínálat legaljából egy újat 100 ezerért,de persze gyors legyen.
Tekintve, hogy nem gamer laptopként funkcionálna, tele b*aszva mindennel, nem szeretnék 200 K körül fizetni érte. Ezért gondolkodom 100-120 ezres kategóriában.
Laikusként úgy véltem, ez reális ár, főleg úgy hogy 1 terrás winyó van benne.
Itt vannak brutál teljesítményű és kivitelű ipari notebook-ok: [link]
Én mindenesetre a használtat ajánlom, azok a legjobbak ár/érték arányban. Én Dell Latitude laptopot vettem negyedik generációs i5 procival, 8 GB RAM-mal, 250 GB HDD-vel, 15"-os kijelzővel, jó akksival, 1 év garanciával 100 ezer forintért itt: [link]
A választék folyamatosan változik, érdemes kérni tőlük ajánlatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!