Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem jó a laptop töltőm, tippek?

Nem jó a laptop töltőm, tippek?

Figyelt kérdés
Már a tápegységbe nem jut el az energia, nem hogy a laptopig, néha mikor össze akarom dugni a töltőt ilyen sercegő hangja van. Behalt? Vehetek új töltőt?

2018. szept. 10. 20:17
 1/5 Szirty ***** válasza:
56%

Így van! Nem jó a laptop töltőd.

De nem tőlünk tudtad meg ugye?

Mire lennél kíváncs? Hogy mi a baja? Ennyiből ki az aki megmondja? Tippelni lehet, pontosan diagnosztizálni kalibrált kristálygömb nélkül nem.

És ha lehetne és a gömb megmondaná melyik félvezető szállt el benne mit tennél? Kicserélnéd?

2018. szept. 10. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mármint, ha a hálózati csatlakozóra gondolsz, hogy serceg, először ki kellene próbálni másik kábellel.

Ha tápon belül van a hiba, arra is vannak javítási lehetőségek, ha valaki ért hozzá. Bár még annak sem öröm a ragasztott tokok szétszedése.

2018. szept. 10. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó! :)

Igen, érdekelt javítható-e. Esetleg lehet e belső kosz az oka vagy ilyesmi. Nem vagyok jártas ilyenben.

2018. szept. 10. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ne vehetnél új töltőt? Ki tilthatná meg?
2018. szept. 10. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kosz, de azt nem tudom, hol javítanak ilyeneket, ráadásul még problémát jelenthet érintésvédelmi szempontból a korrekt összeszerelés is.

Például én magamnak, saját célra megbarkácsolhatom, de ügyfélnek hogyan adhatnék át olyan munkát, ahol a szétvágott, de valahogy összetákolt dobozba akár folyadék is kerülhet, áramütés vagy tűzeset lehet, és akkor engem vesznek elő?

Ilyenbe nem jó belemenni.

2018. szept. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!