Hol lehet kapni E5.5-ös foglalatú,4.5V/300mA-es izzót?
Figyelt kérdés
Bulin használt, színes forgó lámpához kellene, amit már nem forgalmaznak. Régóta keresem ezt a ritka típusú izzót.2018. szept. 9. 19:57
1/5 anonim válasza:
Ilyen foglalathoz is van LED-helyettesítő (ld. kínai oldalak).
Meg én attól függetlenül is valószínűleg átalakítanám (akár a foglalat kidobásával is), persze nem ismerem a konstrukciót, meg ez rutin kérdése is, de sok minden megoldható.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyeske, a LED ide nem jó, mert az csak egy irányba világít, és itt pont az a lényeg, hogy körben, minden irányban fényljék a lámpa! Egynél több LED pedig nem fér be. (Ellenben rizsszem izzóval meg tudom gányolni a rossz izzó alsó részét, csak az meg túl halovány...)
2018. szept. 9. 20:17
4/5 anonim válasza:
"Egyeske"
Ezt most gúnynak szántad, pofátlanka? Mert akkor legközelebb tudod ki segítsen neked...
5/5 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy megfelelő kreativitás birtokában vannak további lehetőségek is (nem véletlenül utaltam a foglalat kidobására), persze ehhez ismerni kellene a mai LED-es technikák nyújtotta lehetőségeket.
Nem pedig szemétkedő jellegű megjegyzéseket tenni egyes válaszokra, holott itt te kérdeztél, tehát kellő udvariassággal tartozol mindenkinek, aki időt és fáradságot szán rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!