Milyen DJ kontrollert vegyek?
Eddig csak a szamítógépemen/laptopon különböző programok segítségével mixelgettem a saját szórakoztatásomra most viszont úgy döntöttem hogy beruháznék egy keverőpultra is. Egy Numark Party Mix kezdésképp szerintem meg is tenné aztán később lehet feljebb is lépegetni. Mellé jól jönne egy fejhallgató is viszont nem tudom milyen.
Mi a véleményetek esetleg a tippek, ötletek a dologgal kapcsolatban?
Üdv, nekem is Numark Partymix van,és nem csak a saját szórakozást teszi lehetővé, ha csinálsz mixet, feltöltöd, megosztod csoportokban aki meghallgatja már ő is... :) ha gondolod halgass bele az enyéimbe, >>> www.hulkshare.com/laca24
ha kérdésed van irj üzenetet ha tudok segitek :)
Szia szerintem első körbe mielőtt vennél is valamit próbálgass ki párat.
Nekem is ezt tanácsolták aztán végül inkább gyűjtöttem egy kicsit és vettem egy 2 pioneer lejátszót meg egy keverőt.
Nekem akkor változott meg a döntésem amikor rátaláltam egy próbateremre ahol lehet gyakorolni nevetséges összegért egy hónapba.
Értelmetlenné vált vennem valami szutykot amit utána alig tudok eladni.
A 3 kerben dj probaterem-ként vannak fent a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!