Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Magnóhoz való kazettáról át...

Magnóhoz való kazettáról át lehet játszani CD-re zenét?

Figyelt kérdés
Van egy jó kis zeneszámom, azt szeretném CD-re vagy pendrive-re átjátszatni. Lehetséges? Esetleg ki foglalkozik ilyennel?
2018. szept. 2. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Úgy lehet megoldani, hogy egy magnóról átrögzíted a hanganyagot gépre "empéháromba", és azt írod ki aztán CD-re. Én így mentettem meg a Markos-Nádas "Katonadolog" kabarét is. Hogy pontosan hogy megy, azt nem tudom, de biztos, hogy lehetséges.
2018. szept. 2. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Műveltem én is, magnó megfelelő kimenetét és a PC vonalbemenetét összekötni, utána ezzel a programmal megoldható:

[link]

[link]

Legjobb egy magnódeck vonalkimenetét használni, ha van.

2018. szept. 2. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Nehogy MP3-ba!!! Adjuk meg a módját: PCM, 44.1 KHz, 16 bit.
2018. szept. 2. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért írtam MP3-t, mert sok felvevőprogram abba rögzít. WAV-ba érdemesebb rögzíteni, ez igaz, viszont jóval nagyobb is a mérete.
2018. szept. 2. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a 320 kbps mp3 már lényegesen jobb minőségű, mint amit a kompakt kazetta tud. Nyugodtan lehet mp3-ba menteni, de 256 kbps-nél nem rosszabb minőségben.
2018. szept. 2. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Szükséged lesz egy stereo jack átalakítóra. És a cooleditpro programra. A magnó RCA kimenetét kötöd össze a pc hangkártyával. [link]
2018. szept. 2. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod a zene címét és előadóját akkor írd be.
2018. szept. 2. 19:04
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Marha drágán van ilyen digitalizáló, usb-s, úgy néz ki, mint egy kazettás walkman, azzal szerintem lehet mindenféle formátumba menteni. Vonalbemeneten trükközni kell, hogy jó legyen a minőséged is valamennyire, de megoldható az is.
2018. szept. 3. 06:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2018. szept. 4. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Videó kazettákat szoktam DVD-re másolni, postán elküldik, postán visszaküldöm.

Kazettát is tudok digitalizálni, ha miskolci vagy akkor nem is kell postázni.

2018. szept. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!