Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xiaomi mi box 3 android tv 8....

Xiaomi mi box 3 android tv 8. 0 (oreo) frissítés után másnak is használhatatlanra nyomorodott a hangkereső?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron vettem ezt a készüléket akkor android tv 6.0 (marshmallow) futott rajta és nekem az a felület jobban is tetszett jobban lehetett irányítani a hozzá kapott távirányítóval most nem olyan rég kb 1 hónapja amikor bekapcsoltam azt vettem észre hogy valamit frissít és újra is indult 1-2× aztán amikor láttam hogy az egész más hát először elég fura volt utána már most úgy ahogy megszoktam fogjuk rá bár a youtube appot még most sem nagyon szoktam meg rajta az jobb volt a régi felülettel

valahogyan így nézett ki a régi:

[link]

és így az új ami nekem nem is tetszik annyira meg nehezebb egy kicsit használni távirányítóval:

[link]

és ami a legbosszantóbb ezek közül még ha a felülethez már úgy ahogy hozzá is szoktam, hogy annyira nem szoktam rajta gépelni de van amikor még is kell az az, hogy a qwerty billentű elrendezés abc sorrendre váltott tehát az ember a qwerty hez van szokva mindenhol az van telefon, tablet, laptop stb... akkor ennek mi értelme volt qwerty- ről abc sorrendre váltás ha valamit mégis be kell írnom 3× annyi ideig tart mire kikeresgetem a betűket hogy hol vannak azt ne mondjátok hogy kapcsoljak hozzá billentyűzetet vagy egeret mert nappaliban van és direkt azért vettem hogy égszerűen lehessen ha használni ott is tudom hogy van bluetoot-os egér billentyűzet de annyit nem gépelek rajta csak amikor film vagy zene címet keresek!

Kodiban ugyan maradt ugyan úgy qwerty, de ezt most hagyjuk is!

A legbosszantóbb az egészben azt hogy és nem is frissítettem jó lenne valahogyan vissza tenni rá a 6.0 (bár szerintem felesleges mert utána úgy is lefrissűlne újra 8.0 rá) és nem is akarnám ezzel elrontani mert után már tényleg használhatatlan lenne mert annyira nem is értek az ilyenhez és a neten sem találtam hozzá hivatalosan meg a 6.0-ás szoftverét!

De a legnagyobb baj az ott van hogy az egyik legjobban használt funkciója vagyis már volt legjobban használt funkciója a hengereső totálisan elszállta a 8.0 alatt igaz csak youtube alatt használtam ezt a funkciót,és így sokkal egyszerűbb volt megkeresnem egy videót mert csak bemondtam a távirányító mikrofonjába és kész, míg korábban kb 10-ből legalább 9 vagy 8× felismerte a hangomat amit mondtam most kb a fordítottja vagy még úgy sem mert volt mikor 10-ből egyszer sem működött már csináltam gyár újraindítást hátha, de semmi változás és tuti, hogy nem hardveres gond mert mág kb 3 ismerősömnek van ugyan ilyenje ők is az én tanácsomra vették és ők is ezt mondják hogy náluk sem működik a hangkereső frissítés után!

Nekem jelenleg a biztonsági csomag szintje 2018.május 6 elvileg valahol olvastam hogy majd az egyik frissítéssel 2018.június 5-ei biztonsági csomaggal ez is megjavul!

Van erről valakinek valami infó, hogy mit lehet erről tudni mert elég zavaró, hogy nem használható az egyik legjobb és legkényelmesebb funkciója, vagy van itt esetleg olyan akinek szintén ilyenje van és ugyan így járt vele?

#Android #TV #Xiaomi #frissítés hangkereső
2018. szept. 2. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
2018. szept. 2. 16:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát köszi de nem igazán értek az ilyenhez és lehet, hogy el is rontanám mellesleg szerintem felesleges vissza tenni a 6.0-mert utána úgy is lefrissülne újra 8.0-ra!

És itt igazabból hogyan kell le kell tölteni a 6.0-ás zip et és utána pl feltenni egy usb-re és onnan a box bol recovery ből telepíteni vagy valami ilyesmi?

Mindegy azért köszi igaz ezt az oldalt én is megtaláltam de valahogyan nem mertem hozzá fogni!

2018. szept. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!