Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Minden Smart TV rendelkezik...

Minden Smart TV rendelkezik beépített multimédia felvevővel?

Figyelt kérdés
Első lapos tévém akarom megvenni. Sok dolog egyértelmű számomra felbomtás képminőség wifi de például hogy minden gond nélkül tud műsort felvenni pendrivera az már nem egészen egyértelmű. Milyen opció ez vagy ez már alap? Csak mert ha veszek mellette nem akarom még hogy septobox legyen. Igen kábeltévénk van. Meg hogy net is azért bejöjjön rajta. Tudom hogy nem a leggyorsabb és nem feltétlén erre való de azért ezt sem értem hogy mi külömbség van köztük? Az egyiken van google a másikon nincs vagy böngésző telepìtett vagy nem. Lg vagy Samsung közül lesz valamelyik. Vélemények tapasztalatok?
2018. aug. 27. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit nem árt tudni, hogy a digitális adók multiplex csomagokba vannak rendezve, minden csomag valamilyen frekvencia.

Egy tuner egyszerre csak egy frekvenciára hangolható, tehát nem tudsz egyszerre másik műsort nézni és másikat rögzíteni a háttérben, hacsak nem esnek egy multiplex csomagba.

Ha másikat akarsz rögzíteni, illetve a TV-t is kikapcsolni közben, akkor kell mellé egy box is.

Smart engem nem érdekel.

2018. aug. 27. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg arra van lehetőség, hogy a háttérvilágítás lekapcsolásával a képernyő elsötétül, energiafogyasztás is jóval kevesebb lesz, az alaplap marad áram alatt a felvétel készítéséhez.
2018. aug. 27. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!