Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG OLED55E8PLA tv-nél hol van...

LG OLED55E8PLA tv-nél hol van a földi antenna bemenet?

Figyelt kérdés
A képeken a hátulján csak sat bemenetet látok. A leírás szerint viszont tudja a hazai földi vételt, T2-t. De hol van az antenna bemenete?

2018. aug. 25. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jól látom a fotón, amit nem mellékeltél, a csatlakozó felirata, amit nem írtál ide:

Antenna / Cable in

F-csatlakozó, de akkor valószínűleg kell hozzá egy megfelelő átalakító adapter, vagy eleve olyanra készített kábel.

Nem szokás, hiszen hagyományosan a SAT-bemenet szokott ilyen lenni, de lehet, hogy már ilyen szokások vannak / lesznek.

2018. aug. 25. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Amit ott látsz az a sat csatlakozó. De, hol van az antennacsatlakozó?
2018. aug. 25. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Köttesd ki inkább a TV-t... ne alázd meg ezt a TV-t a fos agyontömörített 1080i-vel.
2018. aug. 25. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az LG honlapján a fotokon látni, hogy a sat csati felet van közvetlen a sima antenna csati
2018. aug. 26. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:

"Amit ott látsz az a sat csatlakozó. De, hol van az antennacsatlakozó?"

Ezt én nem tartom egy értelmes reakciónak. Ha azt írtad volna, hogy a te TV-den az F-csatlakozó felirata "SAT input", azt érteném.

Én viszont világosan kifejtettem, hogy láttam egy fotót, F-csatlakozót láttam, aminek a felirata:

"Antenna / Cable in"

______Tehát NEM SAT_____

Innen próbáld meg újraindítani a kommunikációt, hogy érthető legyen, miről is beszélsz!

2018. aug. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!