Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Emberek! A kérdés: Roland...

Emberek! A kérdés: Roland exr-7 vagy gw-8?

Figyelt kérdés

2018. aug. 23. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A kérdés mire kell?

mi az ami lényeges hogy benne legyen tudja?

EXR7 egy Kb 20 éves kiadás az akkori technikai elvárásokkal, 1,5 MB belsö memoria és flopy meghajtó

a billentyüzete 6 oktáv.

A GW8 az Kb 8-10 éves kiadás teljesen más szint, USB Pendrive, szerkesztési lehetöségek, Stb.

Csak el kell olvasni minkét szinti specifikációs leirását és azonnal lehet látni hogy mik a különbségek!

2018. aug. 25. 07:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, azt én is látom, hogy technikailag fejlettebb a gw-8, de a két szinti használt ára nagyjából azonos. Ezt nem értem igazán, talán a 6,5 oktáv miatt? Azért is írtam ide a kérdést, hogy ha valakinek van személyes tapasztalata a két szintivel, akkor esetleg leírhatná a szubjektív véleményét róluk.
2018. aug. 26. 08:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocs, csak 6 oktáv...
2018. aug. 26. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen valószínü a 6 oktáv miatt kissé túl árazzák, bár ez jellemzö a legtöbb használt szintinél hogy reálisnál magasabb ár van megadva.
2018. aug. 26. 09:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk a gw-8-hoz kell külső hangfal is, mert ugye neki nincs beépített. Azt nem tudom, hogy tudásban (és árban), van-e értelmes alternatíva Yamaha ill. Korg esetében...
2018. aug. 26. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Igy nehéz bármit mondani, mert nem derült ki hogy mire is

szeretnéd használni? Ha csak otthon szórakozásból zenélgetésre akkor végülis megteszi az EXR is vagy hasonló tudásu más tipus. Ha ettöl többröl volna szó akkor mindenképpen egy technikailag fejlettebb gép az elönyösebb. Yamaha, Korg használt szintiknél is ugyan ez a séma, sok öregecske vagy kezdönek való szinti, túl árazott árakon. Végig futottam a jofogáson hirdtett szintiken kapásbol 10 böl 8 legalább 15 ezerrel magasabb áron van hirdetve mint ami a tudása és kora alapján reális volna.

2018. aug. 26. 14:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Mire is szeretném használni? Többcélú eszközt keresek, nem feltétlenül "mulatós" zenére. Legyen telt, modern hangzás, nagymértékben szerkeszthető stílusok, többsávos rögzítő. Nem baj, ha barátságban van a PC-vel.
2018. aug. 26. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi kellene akkor neked mint ezek itt

[link]

[link]

[link]

a Rolandrol van személyes tapasztalatom volt ilyen szintim, én megvoltam maximálisan elégedve vele.

2018. aug. 26. 19:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy időt szánták rám, megnéztem a linkeket. Ezekhez képest a gw-8 hol foglal helyet tudásban, hangzásban szerinted?
2018. aug. 26. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
A GW 8 is belefér ebbe a sorba,de a szerkesztési lehetöségek korlátozottak benne ha jol láttam.
2018. aug. 27. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!