Samsung Gear s3 érintéses fizetés app, van már ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Telefonon a simple alkalmazást használom, az nagyon bejott. Nincs nálam a bankkartya és tudok vele fizetni. Viszont az órára nem találtam még ilyet. Régebben a Samsung Payt olvastam, viszont nem elérhető Magyarországon még. Van tippetek melyik lehet az az app amit tudnék használni?2018. aug. 19. 20:22
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Olvasgattam a kommenteket, tenyleg jó. Viszont nem kompatibilis a telefonommal (s7 edge) valoszinuleg regi.. te milyen telefonhoz hasznalod?
2018. aug. 22. 16:03
3/6 Mikee80 válasza:
Helo! Sikerülr megoldani a helyzetet? Én is erre keresem a megoldást... Teloval megy a fizetés . Simple vel de az órával már nem... Nyugtass meg hogy van megoldás! :) Köszi
4/6 A kérdező kommentje:
Simple telefonra tokeletes.. viszont, sajnos a samsung pay az egyik lehetoseg ami nem elerheto magyarorszagon :( a masik meg a google pay lenne, de nekem az sem kompatibilis. Szoval eddig ugy nez ki nincs mas megoldas 🤷🏾♂️ masrol meg nem is tudok
2018. aug. 22. 23:01
5/6 anonim válasza:
Nem értem neked miért nem engedi, de nekem működikaz órával a Samsung Pay. Igaz nem a magyar bankok bankkártyáival.
6/6 A kérdező kommentje:
A googleplayban a keresesnel ha beirom h samsung pay vagy google pay nincs talalat. Ha gepen keresek ra kiadja mind a kettot viszont azt irja hogy nem lehet letolteni mert nem kompatibilis a verzioszam illetve nem elerheto az orszagban. Szoval meg csak lehetosegem sincs hogy kiprobaljam.
2018. aug. 23. 02:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!