PS4 pro újrapasztázás mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Néztem youtubeon videókat annyira nem tűnik vészesnek csak attól félek hogy ha szétszedem nem tudom majd össze rakni.
Szedett már szét valaki ilyet?Mennyire nehéz?
Úgy nagyjából képben vagyok a dolgokkal pc-t is én raktam össze,meg xbox 360-at is szedtem már szét és raktam össze gond nélkül.
2018. aug. 17. 15:50
1/2 anonim válasza:
Egy jó tanács... Vidd be valahova.. Vagy sok videót nézz előtte. Nemtudom. Garanciás még egyáltalán?
2/2 anonim válasza:
Nem nehezebb mint a 360, a szétszedés is olyan mint a szerelem (vagy a széklet) nem szabad erőltetni és nem lesz semmi gond. Egyébként szerintem a Proknál még nem indokolt, elég ha szétszedés nélkül sűrített levegővel kifújod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!