Sony vagy Panasonic videokamera a jobb?
Figyelt kérdés
Panasonic SDR-H85 és Sony DCR-SR58 videokamerákat szemeltem ki magamnak, de nem tudok dűlőre jutni, mert én legtöbbet koncerteken, hangos helyeken használnám és ebből az adatokból, amiket írnak róluk, nekem nem derül ki, hogy melyik ad jobb hang-és képminőséget.(De főleg a hang most a lényeg, hogy ne torzuljon be stb...)2010. jún. 20. 20:02
1/3 anonim válasza:
Én még eddig Sony termékben nem csalódtam(PS1, PS2, PS3, PSP).
A Panasonicban sem(hifi).
Szerintem a legegyszerűbb, ha bemész egy üzletbe és ott kipróbálod mind2-t.
Én a Sony-t ajánlom.
2/3 A kérdező kommentje:
És arról mondana nekem valaki valamit, hogy hangfelvételre melyik jobb? Esetleg tapasztalat, hozzáértés...:)
2010. jún. 21. 15:35
3/3 Savage_Media válasza:
Ebben kérdésbe egy válasz a helyt álló
aki panasonic-on tanult soha nem fog sony-t venni aki sony-n tanult soha nem vesz kezébe panasonic-ot
én sony-n tanult azt is pártolom Amatőr technikánál home használatra teljesen mindegy
Panasonicban Fuji kép kezelés van
Sonyban CarlZeiss féle
CZ féle élesebb képet ad és hamarabb reagál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!