Xbox one S: kikapcsolt állapotban miért van egy kis halk zugó hang belőle? Olyab mintha vmi dolgozna benne pedig kivan kapcsolva, mi lehet ez?
Ez gyakori a különféle tápegységek készenléti, illetve terheletlen módjában, főleg amelyiknél nincs beépítve külön kis teljesítményű készenléti tápkör.
A PWM kitöltési tényező terhelés nélkül minimálisra szabályoz, ami hallható hangként jelentkezik.
Ez független attól, hogy maga a kapcsolófrekvencia lehet 40-60 kHz is, ami nyilván nem hallható, de az említett zaj természetes és ártalmatlan.
Attól függ, hogy van beállítva, lehet, hogy valamilyen készenléti módba kerül, amikor „kikapcsolod”. Ezt én úgy vettem észre, hogy napközben munkahelyről vettem egy játékot, és mire hazaértem és bekapcsoltam a konzolt, az már le volt töltve :-)
Az energiabeállításoknál (vagy nem tudom pontosan, hogy hívják) nézd meg, hogy a kikapcsolás most pontosan milyen üzemmódban van nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!