A merevlemez a ludas, az ment tönkre?
Figyelt kérdés
Két nappal ezelőtt kezdődtek a gondok. Random lealltak a programok egy hiba üzenetet követve '' xy program működése leallt '', nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget de minden bekapcsolas után a gép nagyon lassú volt és többször is lefagyott, most jutottam el arra a pontra, hogy nem jutok tovább a '' Windows betoltese''-tol, ha tovább is megy akkor az 2-3perc töltés után, de akkor is egy szöveget kapok hogy lemez konzisztencia ellenőrzése, viszont 4%-nal tovább nem jutok ugyanis a lemezt nem tudja beolvasni vagy valami hasonló szöveget kapok, de sokszor idáig sem jutok el ugyanis kekhalalt kap a gép.2018. aug. 12. 22:49
1/5 anonim válasza:
Ludas a Matyi, a vincsesztert pedig már rég vallatni kellett volna a HD Sentinel vagy hasonló SMART-kiolvasó programmal.
2/5 anonim válasza:
Ha nem indul a Windows, akkor is van mód a kiolvasásra.
3/5 A kérdező kommentje:
És azt hogyan tudnám megtenni?
2018. aug. 13. 10:05
4/5 anonim válasza:
Számítógép indítása (DOS / Linux / CD / pendrive / HDD gyártójától letöltött booteszköz / akármi), sok lehetőség van.
Vagy átrakni másik számítógépbe.
Ennek is van ilyen változata:
5/5 A kérdező kommentje:
Másik gépbe át rakni sajnos nemtudom, amit először írtál azt pedig nem nagyon értem :D
2018. aug. 13. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!