Nincs. Értem én, hogy az élet a máricsuj körül forog, de ne legyél már gyökér.
2018. aug. 12. 10:00
2/12 anonim válasza:
"Van valami megoldás?"
Persze.Veszel egy 32GB-os vagy nagyobb méretű pendrive-ot.
2018. aug. 12. 10:03
3/12 anonim válasza:
Az nem fog ráférni semmiféleképpen.
2018. aug. 12. 10:09
4/12 anonim válasza:
Átkonvertálod rosszabb minőségűre, hogy a 8 GB-t ne haladja meg.
Vagy veszel egy 32 gigás pendrive-ot, manapság már nem olyan drágák.
2018. aug. 12. 10:15
5/12 anonim válasza:
huszat hogy raknál már rá nyolcra, ne hülyéskedj XD
max. annyit tehetsz, hogy átkonvertálod akkorára, hogy ráférjen 8-ra, de az se biztos, hogy ez lehetséges. ha meg mégis, akkor a végén kapsz egy bélyeg méretű videót, felismerhetetlenül rossz hangminőséggel, a végén nézhetetlen lesz az egész.
vagy vegyél egy nagyobb pendrive-ot vagy bármilyen más adathordozó eszközt vagy töltsétek fel online valahova és a célszámítógépre meg töltsétek le onnan
2018. aug. 12. 10:20
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 1 válaszoló bár szeretem a ,,Máricsulit" az élet igen nem körülötte forog! Az olyan idiótók mint, viszont azt hiszed hogy körülötted forog a világ! Sajnálom hogy elkeserítelek de nem! ;)
2018. aug. 12. 10:21
7/12 anonim válasza:
mekkora oltás kérdező. kár, hogy értelmesen nem tudtad leírni. ja és ha hülye vagy, nem neked kéne felháborodni
2018. aug. 12. 10:30
8/12 anonim válasza:
Te akarsz 20 gigát rakni egy 8-as pendrive-ra és még ő az idióta? :D
Gyakorolj egy kis önkritikát.
2018. aug. 12. 10:34
9/12 anonim válasza:
Koma, fuss neki még egyszer, mert ennek se füle, se farka.
2018. aug. 12. 10:47
10/12 A kérdező kommentje:
Ki kezdett kötözködni??? Én vagy ő? És már meg ne haragudjatok nem Magyar Helysírási Szótár a Gyk! Ha azt hiszitek akkor menjetek ELTE-re! ;) Idióta okoskodó falusi tápos csirkék! Én falusi vagyok és büszke vagyok rá! Ti meg minden francot elkaptok! #falusiero
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!