Majd egy honapja vettem egy lg tvt es szerintetek 1 kiegett pixel miatt is megjavitjak?
Attól függ hogy:
- A gyártó ad-e pixelhiba garanciát a készülékre (egyes gyártóknál ez külön vásárolható)
- Milyen jellegű a hiba
Ebben a leírásban: [link]
Az LG nem enged meg főpixel hibát, ilyen hiba esetén a garanciális készüléket cseréli.
Subpixel hibát azonban megenged, nincs csere.
es mia kulonbseg a subpixel es a fo pixelhiba kozott?
honnan tudhatom hogy nekem melyik van?
kuldjek rola kepet?
"honnan tudhatom hogy nekem melyik van?"
Ha netán szíveskednél elolvasni az általam linkelt dokumentumot, megtudnád.
Felolvassam neked? :)
"Harmadik típusú: Egyéb nem első vagy második típusú hiba, például egy beragadt subpixel. Az aktív mátrix LCD kijelzőknél minden egyes pixel pozíción 3 folyadékkristály cella helyezkedik el. Ezeknek a vörös, zöld és kék subpixeleknek (alpixel) az együttes mű ködése teszi lehetővé a teljes színskála megjelenítését. Minden egyes cellát egy egyedi tranzisztor vezérel, mely közvetlenül a cella felett található.
A tranzisztor meghibásodásakor az adott képpont mindig vörösen, zölden vagy kéken világít. (A tapasztalatok szerint ez a leggyakrabban előforduló hiba.)"
nekem egy rovid kis fekete csik van a képernyőn
bocs hogy nem olvastam el reszletesen csak gyors atfutottam de nagyon ideges vagyok,pont akkor hivtam az lg ugyfelszolgalatat hogy bejelentsem a hibat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!