Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg csak egy okostelefonnal rendelkezek.

Tabletet szeretnék vásárolni, hiszen egy olyan eszközt keresek, amin filmezni, olvasni, netezni és játszani tudok.

Fontos lenne számomra, hogy pár évig használható legyen azért a készülék, és bővíthető legyen a tárhelye.

Milyen tableteket ajánlotok? Mire érdemes figyelni?

2018. aug. 9. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ipad
2018. aug. 9. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
árat nem irtál,de én is az ipadot ajánlom,de csak 100 ezer forinttól fölfelé,alatta samsung huawei a jó a legolcsóbb között 30 ezer alatt is lehet jót venni ott a régi nexusokat ajánlom,nekünk is van egy mindössze 11 ezer forintos nexus 7 tablet és egy éve jól szolgál sosem akad meg,egy a hátulütője,hogy a mai nagy játékok nem mennek rajta,de amúgy az is tök jól használható...
2018. aug. 9. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

iPad, nem kérdés :-) Telefon esetében meggondolandó valamilyen Androidos kütyü, tablet esetében - szerintem - a közelébe nincsenek a mai napig.

A tárhely viszont nem bővíthető, ezt a vásárláskor figyelembe kell venni. Na meg iOS, szóval a nem stream-elt médiát felvarázsolni körülményesebb (milyen szépen körülírtam a lopott filmeket, mi?).

2018. aug. 9. 23:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Android fan vagyok, de tabletek közül csak az Ipad jó.
2018. aug. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!