Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elég lesz hozzá a Full HD tv...

Elég lesz hozzá a Full HD tv is vagy egy 4K UHD tv-nél jobban látszódna a különbség?

Figyelt kérdés
Van egy XBOX ONE S konzolom és tervezek még idén venni egy új tv-t,jelenleg egy 6-7 éves LG sima HD Ready tv-m van,így is nagyon szép képet ad játék közben viszont szeretnék egy kicsivel nagyobb tv-t venni,és ha már vennék akkor nem tudom hogy elég lenne egy Full HD tv is vagy érdemesebb lenne egy 4K-s tv?A Full HD tv-nél is látható különbség lenne képminőségbe a mostani tv-mnél?Vagy 4K-s tv-t csak akkor lenne érdemes vennem ha az 1-el újabb Xbox One X-em lenne?Nagy különbség lenne a kép minőségbe a 2 tv között vagy csak minimálisan lehetne látni különbséget?
2018. aug. 7. 02:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem idénre veszel tévét, hanem 10 évre. Ne azért vegyél 4K tévét mert attól szebb, hanem azért mert pár év múlva már megbánnád hogy miért nem 4K vettél.

4K-t vegyél ez egyértelmű.

2018. aug. 7. 04:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van(részben)

Viszont a 4K tv-k többsége még nem éppen az olcsó kategória,anyagilag pedig nem áll módomban 3-4 ezret fizetni egy tv-ért,meg ezek ha tönkre mennek már akár pár éven belül akkor javítani se nagyon tudják már őket szerintem,max akkor vennék 4k tv-t ha olcsóbban találnék valahol,de kb 100-110 colosat nem hiszem hogy olyan jó árban találnék.

2018. aug. 7. 05:55
 3/7 anonim ***** válasza:
LED vagy OLED tévét szeretnél? 110col kicsit sok lesz
2018. aug. 7. 06:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam:)100-110 centisre gondoltam:)
2018. aug. 7. 07:24
 5/7 anonim ***** válasza:
120 centis 4k led tv lg már 130.000-től van.
2018. aug. 7. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:

én egy Thomsont vettem, nem bántam meg. 105 ezer volt leárazva a tescóban, nyári meló után meg is vettem. :D

4k, 49", 10 bites HDR. ONE S-em van nekem is, szép.

2018. aug. 7. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy Hyundai full hd-m vsn 81cm-es és tökéletes a képe xbox one S-n is :)
2018. aug. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!