Valaki segítsen! Nem tudom csatlakoztatni a laptophoz a JBL Charge 3-amat, mit csináljak?
Palacsintát.
Gondolom a hangszórón van egy aux kimenet egy aux to AUX kábelel old meg. Ha nem megy a hangbeálításoknál tedd alapméretezzé.
Ha még Bluetooths módra gondolsz akkor mondom, hogy sok gépen nincs Bluetooth attól , hogy az alkalmazás megvan a gépen.
Oké, kábellel meg van oldva.
De am bluetothra gondoltam.
De így nem jön össze szval hagyom.
Milyen laptopod van? Milyen rendszer? Könyörgök, ha még ezt sem írod le, hogyan vársz megoldást?
És nem, ne annyit írj, hogy "Lenovo" vagy "Dell", mert felkötöm magam. Egy pontos típusszámot írj.
Nem az a baj, hogy nem értesz hozzá, hanem, hogy túl sok az olyan kérdés gyakorin ami kb. semmi lényeges információt nem közöl.
Amennyit te leírtál annyi információval az emberek nem tudnak neked segíteni, mert több ezer hiba lehet azzal, hogy nem tudod csatlakoztatni és felesleges kezd el neked oldalakat írni azzal, hogy a próblémára milyen megoldások léteznek, ha közben kiderül, hogy csak annyi a hiba, hogy a gép nem támogatja a bluetoothot.
Ok, akk majd írok ki infókat.
De sztem kicsit később, mert nincs nagyon időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!