Milyen hangulat fényt ajánlanátok elalváshoz?
Nekem például ez nagyon tetszik, szerintem jópofa, meg nem is lehet olyan erős a fénye: [link]
Javaslom, hogy olyat keress, ami kéken világít, mert ez a szín általában megnyugtatja az embereket. Hogyha szétnézel Wish-en, akkor ott is találsz tök olcsón nagyon jó lámpákat, mostanában én is gondolkozok azon, hogy beszerezzek egyet. Szépen fel tudják dobni a szobát, meg egészen máshogy világítják be a helyiséget, jobb lesz tőlük a közérzetem is. :)
Mi vettünk egy darab plexit belekarcoltunk mintát és alulról kis ledes élőkkel megvilágítottuk de itt egy videó is:
Kb 1perc 20 másodpercnél kezdődik az érdekesebb része de ha nem akarsz csinálni akkor AliExpress be írd be ezt:
Amroe LED Lighting Gift Seven Dragon Ball Son Goku Acrylic 3D RGB Night Lights USB Leds Table Lamp Touch Control Home 3D Lamp
Nekünk is ilyenünk van csak azt nem tudom zavar-e hogy dragon ball-os én mondjuk nagy dragon ball rajongó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!