Milyen androidos alternatívát ismertak az airpodsra, ami nem agybadugós? Ha van, mik a tapasztalataitok róla?
Sziasztok!
Alapvetően jártas vagyok a mostani telefonkínálatban, android párti vagyok, bár minkét félben látom az előnyöket és a hátrányokat is. Nem szeretnék Apple-re váltani (már csak azért is, mert azt úgy érné meg szerintem, ha mindenemet lecserélném), de az earpods messze az eddigi legjobb fülhallgatóm, annyira, hogy azt fontolgatom, hogy megveszem az airpods-ot, és mellé ha szeptemberben jön ki valami olcsó iphone akkor azt, ha nem, akkor egy 8asat, vagy x-et. A kérdésem az lenne(hogy ezt a váltást elkerüljem), hogy tudtok mondani az airpodsra nagyjából az árkategóriájában jó alternatívát, amit androiddal is lehet használni?
A szempontok (csak úgy nagyjából, de ezek fontosak):
- ne legyen agybadugós (és itt szokott elvérezni az összes)
- vezeték nélküli fülhallgató
- jó hangzás (szerintem az earpods hangzásban is nagyon nagyon jó)
kérlek ne menjetek bele semmiféle meggyőzésbe arról hogy milyen telefont vagy telefonmárkát válasszak, vagy csatározásba arról, hogy az Apple jó/rossz :D
Köszönök minden segítséget!
Én a bazinagy kipárnázott fejhallgatókat szeretem, azokban van rendes basszus.
Köszönöm szépen a válaszokat! Hogy nem vagyok botfülű, azt nem kezdeném el bizonygatni, főleg ha ennyi meggyőzött , de az első kettőt a három általad felsorolt fülhallgatóból sikerült volt szerencsém kipróbálni, és az earpods szerintem szebben szól. (Lehet hogy csak amiatt gondolom így, mert zavar az ha az be van nyomva a hallójáratomba (agyamba), de szerintem abban kevésbé tompák a hangok, jobban ki vannak egyenlítve a különböző frekvenciák.)
Továbbá mint ahogy te is írtad, ezek agybadugósak, az sajnos már kizáró ok, igaz ez a fejhallgatókra is (azt szoktam használni, de abból már van olyan, ami nekem megfelel. Illetve én jobban szeretem ha nincsen a basszus kiemelve benne (de ha pl. van beépített ki/be kapcsolható funkció, az jó).
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!