Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Manta tévére szeretnék AV...

Manta tévére szeretnék AV csatlakozót rádugni de nincs csak piros bemenet a tévén a sárgát nem tudom hova dugjam?

Figyelt kérdés
A piros az adott, van mellette mini AV in és mini YPBPR in bemenet de hiába dugom be egyikbe sem működik.

2018. aug. 1. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pardon, szóval ez egy SCART-RCA átalakító.
2018. aug. 1. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A scart egy csatlakozó rendszer, amiben megy kompozit, komponens, majd odahegesztették az s-video-t is. Ennyi erővel a hdmi is av. De kapálózz csak, ami nincs, az bizony nincs.
2018. aug. 1. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Besenyő Igazamvan István személyesen? Elnézést, nem tudtam.

Én meg azt hittem, hogy ha egy csatlakozóban van videó és hangbemenet, akkor az már az. De hát nyilván nem, ha te mondod, kedves Pityu. :)

2018. aug. 1. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Mini AV elvileg 3,5 mm-es Jack, csak a szokásos sztereóhoz képest van rajta még egy gyűrű:

[link]

De ugyanott vagy egy SCART-átalakítóval is.

2018. aug. 1. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

"Ennyi erővel a hdmi is av."

A HDMI is audiovizuális csatlakozó:

[link]

Más kérdés, hogy a gyártók az SD analóg csatlakozót szokták AV-nek nevezni, SCART AV stb.

Az meg talán részletkérdés, de rövidítés egyébként nem azt takarja, hogy Audio-Video. Szinte mindegy (főleg egy magyarnak), de ha már pontosak akarunk lenni, angol nyelvterületen ez úgy kezdődött, hogy audiovisual connector:

[link]

2018. aug. 1. 14:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat sikerült megoldani a problémát.
2018. aug. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!