PlayStation 5? Várod, megveszed?
Jövő nyáron tudnék venni PS4 Pro-t a PS5 pedig elvileg 2020-ra van ígérve.
Nagyon szeretnék PS-t, de ha úgy van, akkor félre rakom a 4 Pro-ra szánt pénzt és 2020-ban veszek egy PS5-öt.
Azt olvastam, hogy visszafele kokpatibilis lesz, így egy rakás pénzen kívül (nem tudom mikor jönne ki, de akkor decemberben venném meg, akkor mindenre van kedvezmény általában) semmit nem veszítenék, viszont feltehetőleg kapnék egy nagyon jó konzolt.
Már 105.000Ft is sok, nekem az 1terrás PS 4 Pro kellene, de 2 év múlva lehet megbánom..
Lehet először ki sem jön egyből 1terrás a PS5-ből, akkor viszont tökön szúrom magam 😂
Nem ez a legnagyobb problémám, csak elgondolkodtam kicsit ezen és hátha valaki tud valamit mondani. 🙂

“... csak elgondolkodtam kicsit ezen és hátha valaki tud valamit mondani. 🙂”
Te nyilván tudtad, hogy nem te vagy az a “valaki”, innentől kezdve nincs értelme vitázni.

Király, köszi :D Végre egy normális válasz.
Én is GTA 5-el szoktam játszani PC-n, meg CS:GO, de az nem olyan jó.

“PlayStation 5? Várod, megveszed?“
Várom és meg is veszem ha nem lesz nagy teljesítmény hátrányban az xbox 2(?) képpest vagy ha jobb lesz a psvr.
Jövő nyáron az e3 után többet fogunk tudni és ha valóban közel lesz az új konzol akkor érdemes megvárnod szerintem. Esetleg most érdemes lenne egy használt ps4 en elgondolkoznod (40-50 ezer max).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!