Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PlayStation 5? Várod, megveszed?

PlayStation 5? Várod, megveszed?

Figyelt kérdés

Jövő nyáron tudnék venni PS4 Pro-t a PS5 pedig elvileg 2020-ra van ígérve.

Nagyon szeretnék PS-t, de ha úgy van, akkor félre rakom a 4 Pro-ra szánt pénzt és 2020-ban veszek egy PS5-öt.

Azt olvastam, hogy visszafele kokpatibilis lesz, így egy rakás pénzen kívül (nem tudom mikor jönne ki, de akkor decemberben venném meg, akkor mindenre van kedvezmény általában) semmit nem veszítenék, viszont feltehetőleg kapnék egy nagyon jó konzolt.

Már 105.000Ft is sok, nekem az 1terrás PS 4 Pro kellene, de 2 év múlva lehet megbánom..

Lehet először ki sem jön egyből 1terrás a PS5-ből, akkor viszont tökön szúrom magam 😂

Nem ez a legnagyobb problémám, csak elgondolkodtam kicsit ezen és hátha valaki tud valamit mondani. 🙂

2018. júl. 25. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem várom, és nem is veszek konzolt. A tera egy r.
2018. júl. 25. 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha nem veszel, akkor nem igazán értem, minek is “voltál itt” :) Önkényesen nyelvtan órát tartani? Amugy ha ez megnyugtat (mondjuk lehet téged inkább felbosszant) aki akarja az megérti és nem ez számít a világon, hogy hogy írom :)
2018. júl. 25. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel a válasz, minek kérdezel?
2018. júl. 25. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:

“... csak elgondolkodtam kicsit ezen és hátha valaki tud valamit mondani. 🙂”

Te nyilván tudtad, hogy nem te vagy az a “valaki”, innentől kezdve nincs értelme vitázni.

2018. júl. 26. 05:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Ps5 max 2021-be lesz,de akkor is késni fog valszeg,amúgy szerintem vegyél egy sima ps4-et azon is van meg lesz is minden ami a pro-ra kijön,és még sokáig lesz támogatva több,mint valószinű,hogy gta 6 is lesz ps4-re meg most jönnek a legjobb exkluziv ps4 címek,én amúgy csak akkor veszek ps5-öt majd,ha kijön egy gta ami nem lesz ps4-re mivel én csak gta-zok...
2018. júl. 30. 09:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Király, köszi :D Végre egy normális válasz.

Én is GTA 5-el szoktam játszani PC-n, meg CS:GO, de az nem olyan jó.

2018. júl. 31. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:

“PlayStation 5? Várod, megveszed?“

Várom és meg is veszem ha nem lesz nagy teljesítmény hátrányban az xbox 2(?) képpest vagy ha jobb lesz a psvr.

Jövő nyáron az e3 után többet fogunk tudni és ha valóban közel lesz az új konzol akkor érdemes megvárnod szerintem. Esetleg most érdemes lenne egy használt ps4 en elgondolkoznod (40-50 ezer max).

2018. júl. 31. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább XBOX SERIES X et vennék
2020. okt. 10. 17:27
 9/9 kov74 ***** válasza:
ps5 már megvan!
2021. szept. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!