Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen márkájú Tv-t vegyek?

Milyen márkájú Tv-t vegyek?

Figyelt kérdés

32colos körülire gondoltam, ami most van annak is 82cm a képátmérője.

Milyen márkát éri meg megvenni?

2018. júl. 25. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Sony
2018. júl. 25. 09:25
 2/6 anonim válasza:

Attól függ, milyen elvárásaid vannak.

Ettől független tudom ajánlani a Samsung márkát.

2018. júl. 25. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem Samsung "Smart" TV-m van, de már megbántam (de ez a saját tapasztalatom), inkább az LG-t ajánlom, nagyon jók, és a képük is gyönyörű!
2018. júl. 25. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdés, mennyi a kereted. Már 85-90 ezerért is kapsz 40 colos Full HD TV-t. Samsung, LG a két nagy márka de Sharp, Philips, JVC, Hyundai márka is simán megvehető.

[link]

2018. júl. 25. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Tesómék nemrég vettek egy Philips-et 70 ezerért, 32 colos, FullHd. Nagyon szép képe van és a hangminősége/hangereje sem rossz (persze, kinek mi a "nem rossz", nem egyformák az igényeink). Egy kisebb szobában simán megállja a helyét vagy akár számítógéphez monitornak is teljesen jó. Csak ajánlani tudom a Philips-et!
2018. júl. 25. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Thomson tv-k jók, én most vettem 120ért egy 50 colosat, szóval a kisebbek is jó árban vannak.
2018. júl. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!