Melyik fényképezőgép? Nikon COOLPIX L22 vagy Canon PowerShot A490 vagy Fujifilm FinePix AV100?
A Canon 10, a másik kettő 12 megapixeles. A Nikon pozitívuma a nagy LCD kijelző, a Canon pozitívuma a 15 másodperces záridő, a Fujifilm pozitívmuma a HD videó és az alacsony ár.
Canon: 23.600 Ft
Nikon: 22.900 Ft
Fuji: 18.000 Ft
Ki melyiket venné meg? MIÉRT azt?
Annyi biztos, hogy NE a megapixelek alapján dönts, mert az parasztvakítás ebben a kategóriában.
Elég jól kiemelted a különbségeket, nyilván ezek jelentenek neked valamit. Már csak azt kell eldöntened, hogy a három közül neked melyik a legfontosabb funkció.
Jómagam a HD videó miatt mindenképpen a Fuji-t venném meg a három közül.
Aksis készüléket biztos nem veszek. Ha lemerül, nem tudom azonnal kicserélni hacsak nem veszek hozzá +10.000 forintért egy tartalék akkut.
Egyébként vannak 2900mAh-s újratölthető elemeim, jól bírják a strapát.
A Fujival csak az a bajom, hogy ha nem készít jó képeket, akkor hiába tud hd-ban videózni...
Egyéb ötlet? Mások véleményét is várom!
Köszi!
Nézd, ne várj csodát árkategórián belül. Egy ~20 ezer forintos gép ugyanolyan képet készít, legyen akármilyen márkájú.
Egyébként én is az akksis megoldás híve vagyok. A kis kompaktom (Casio EX-Z750) 5-600 képet simán készít, olyan jó az akkumulátorja.
Nikon L22-m van, és én is azért választottam ezt, mert nem profi gép kellett, és főleg, mert elemes, ne akkumulátoros. Szerintem nagyon jó minőségű képeket csinál. Ha a laptopra felmásolom a képet, és felnagyítom, még mindig tiszta és nem kockás, vagy homályos.
Végül milyent vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!