Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod Touch 3g.8Gb vagy PSP 3004?

Ipod Touch 3g.8Gb vagy PSP 3004?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem. Az ipod sok m,indenben jobb mint a psp, de a psp meg kifejezetten játékra van tervezve. Mondjuk én nem csak játszani akarok rajta, a net is jól jön. De azt mondják hogy a psp-n rossz nagyon a ntezés. Ez igaz? Meg hogy az ipodra sok új játék jön ki. Szerintetek melyik éri meg jobban? Zene hallgatás, videónézés, játék, böngészés. Ezek a fontos szempontok.
2010. jún. 18. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nézd, az Apple terméket egy sokkal minőségibb, összetettebb és egyben drágább dolog is. Nem véletlen, hogy egy iPhone 160 ezer forint egy PSP meg 30 ezer. :)

Nekem van mindkettő, a PSP-t már elő sem veszem amióta megvan az iPhone.

2010. jún. 18. 18:44
 2/15 A kérdező kommentje:
igen ott a szó hogy drága. de ahogy mondod minőségi. jó hogy neked van mind2 mert így tudod hasonlítani őket. köszi a választ
2010. jún. 18. 18:49
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Játékra egyértelműen s psp jobb, de a netezés tényleg nagyon gyenge rajta! Ipodon nekem a játék nem tetszik annyira, nem olyan szépek, mint pspn!

2010. jún. 18. 18:51
 4/15 anonim válasza:
iPod!
2010. jún. 18. 18:52
 5/15 A kérdező kommentje:
azért ipodon sem rossz pl. ezt nagyon jobb mint egy Nintendo DS. http://www.youtube.com/watch?v=I5PX10ASE3E köszi a válaszokat, azt hiszem ipod lesz
2010. jún. 18. 18:53
 6/15 anonim válasza:
I pod az sokkal jobb!!!
2010. jún. 18. 18:54
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha PSP, akkor szerintem PSP 2004 legyen, mert azt bármilyen firmware esetén lehet hackelni, és akkor le lehet tölteni rá a játékot, felmásolod a memóriakártyára és megy is, nem kell megvenni. A játék sem olcsó, szerintem.

A PSP 3004-est csak egy adott firmware alatt lehet hackelni (ha jól tudom 5.03 alatt), ahogy hallottam, és a legtöbbet nem lehet, mert újabb, jobb softwert tesznek rá, nyílván a feltörés megelőzése miatt.

A 3000-es csak apróságokban különbözik a 2000-estől, jobb a képernyő, stb. Nekem 2000-es van, haveromnak 3000-es, és majdnem ugyanolyan a kettő szerintem.

Szóval ha PSP mellett döntesz, akkor szerintem inkább egy 2000-est vegyél, mert ha keresel valakit, párezerért tesz rá egy CFW-t, és sokkal több a lehetőség, mint egy OFW-s PSP-n. :)

CFW - Custom FirmWare

OFW - Official FirmWare

Ipod-ról nem tudok véleményt mondani, mert olyanom nincs. :)

Sok sikert a döntésben és a vásárlásban!

2010. jún. 18. 19:00
 8/15 anonim ***** válasza:

azért játékban ne hasonlítsuk az ipodhoz :)

abban psp veri! arra is sok játék jelenik meg

2010. jún. 18. 19:01
 9/15 A kérdező kommentje:
igen leveri a psp-t mert az játékra van tervezve, csak én sokat szoktam böngészni mobilon és azt hallottam hogy a psp-n borzalmas böngészni, mert lassan tölt be. de nem tudom nehéz a választás
2010. jún. 18. 19:09
 10/15 anonim válasza:
s
2010. jún. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!