Márk@07 kérdése:

Konzolról PC-re?

Figyelt kérdés
Rainbow Six Siege miatt PC-t szeretnék venni, ezelőtt konzolom volt, de ugye fps játék ezért jobb lenne pc-n. Ugye azért a billentyuzet teljesen más, ahányszor havernál leülök géphez kicsit nehézkes a gombokat megtalálni és hát ugye egérrel is teljesen más. Át lehet szokni, vagy inkább ne dobjak ki annyi pénzt?

2018. júl. 18. 15:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Nemertem honnan jott hogy fps es ezert jobb pc-n:D mitol jobb? Azok a jatekok amik egy Xbox Oneon (vagy ps4en) futnak hibatlanul max fps szammal tokeletes grafikan csak egy felsobb kategorias ,tobb szaz ezres pc-n futnak hasonlo minosegben.

Na most ha aztmondod ,hogy neked a billentyuzet es eger sem all kezre akkor meginkabb nem ertem miert akarsz valtani.

Az egyetlen pozitiv dolog ami (szerintem) a Pc mellett szol,hogy az irasos kommunikaciot konnyebb megoldani. Ezt nyilvan a legtobb ember leszarja ,mert mikrofont hasznalnak (ahogy altalaban enis) de keso este amikor mar nincs kedvem dumalni hasznos lenne konzolon is az irasos chat. Ezen kivul semmit se tudok felhozni a Pc mellett.. Nyilvan vannak akik mashogy gondoljak es akik ervekkel is ala tudjak tamasztani azoknak is igazuk lehet. A te esetedben ottvan az a teves info ,hogy Pc-n jobb az fps (regen volt is valami teszt/kiserlet ami megallapitotta ,hogy a konzolosok jobban jatszanak). A konzol eleve jatekra van tervezve mig a Pc jatekra IS van hasznalva. Plusz ugye neked az iranyitas sem lenne kenyelmes...

2018. júl. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!