Meglehetne építeni egy high-end videomagnót?
Figyelt kérdés
Egy olyat, ami jobb képet ad, mint a 4k és a hangzása pedig audiofil? Precíz mechanika, 8-10 fejjel. :D2018. júl. 15. 12:39
2/5 anonim válasza:
Bizonyára lehetne építeni olyan forgófejes, szalagos magnót, ami digitális jeleket rögzít és játszik le, de mióta kitalálták a vincsesztert és társait, azóta ez halva született ötlet szerintem.
Szalagos adattárolók léteznek még, ha jól tudom, amit mentésekre használnak.
3/5 anonim válasza:
#1, remélem nem hangról beszélsz, mert ott ponthogy a digitális a veszteséges.
4/5 anonim válasza:
#3 2018 van, digitálisban is vannak veszteségmentes formátumok. Tudom, sokaknak nehéz lenyelni, de már nem az a korszak van, amikor az analóg jobb minőségű, mint a digitális.
5/5 anonim válasza:
Már megépítették anno a TV studiók részére az Ampex és más cégek. Azoknál jobbat ma sem lehetne csinálni. A legjobb csúcsvideo sem képes arra amire a mai digitális eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!