Az normális, hogy egy gamer fejhallgató halkabb, mint egy normál?
Miért lenne jobb amire az van írva hogy gamer?!
Ennyi erővel az 5 ezres minőségi egér helyett is használhatod az ebayes 500 forintos "super ultra gamer" egeret játékhoz.
Jelen esetben szerintem az a helyzet hogy a gamer rosszabb minőségű,csak ugye a gamer felirat dob rá pár ezret.
Szerintem valamit felreertelmeztel...
A kerdes arrol szolt ,hogy normalis e (masnal is igy van e/mas is eszrevette e) ,hogy a hasonlo aru es specifikacioju fejhallgatok kozul a normalis hangosabb a gamerel.
Nem mondtam,hogy jobb a gamer ,csak hogy jatekot jobban lehet vele hallani,tobbet segit mint a sima.
Egyebkent a gamer egerek altalaban jobban neznek ki mint a simak (a komolyabb gamereknek fontos,hogy jol is nezzen ki az amivel jatszanak) es altalaban +gombok vannak rajta + tobb funkcio es allithatosag.
Az ebay meg pont rossz pelda volt ,mert a legtobb dolog ott olcsobb,ha aztmondod 500Ft ott egy gamer eger akkor egy sima eger 1-200Ft (lenne).
Kicsit jobban belegondolva logikus (ha jo a gondolatmenetem) hogy a sima fejhallgato hangosabb,mivel azok zenere vannak es valaki szereti ha reped a dobhartyaja.
A Gamernel meg ugye nem szempont az ,hogy uvoltson a jatek ,csak az ,hogy jol halld amit kell,ahhoz pedig nem kell feltetlenul hogy hangos legyen.
Persze johetnek (es jo lenne ha jonnenek) meg valaszok ,lehetoleg olyanoktol akik nem hozzak a fejhallgatos kerdesemhez az ebayes gamer egereket.
egered*
Bocsi...De amúgy a gamer elnevezésű dolgok, hiába drágábbak sajnos rosszabb minőségűek. Csili-vili viszont a hangzás, az érzékelés sosem lesz professzionális. Talán egy két kivétel van de az erős átlagot nézzük.
az impedanciát nézted?
a fejhallgatók impedanciájában nagy a szórás. a nagyobb impedanciásat nagyobb jelszinttel lehet csak kihajtani, az én telefonom és tabletem a 32 ohmossal már küzd, de a 16 ohmossal kiszakítja a dobhártyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!