Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az normális, hogy egy gamer...

Az normális, hogy egy gamer fejhallgató halkabb, mint egy normál?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra ,hogy van 2 fejhallgató,hasonló árkategóriájú és adatait tekintve is hasonló, de(!!!) az egyik gamer. Eddig a simával néztem filmet,de ma a gamerrel (tökmindegy miért) és azt vettem észre,hogy a gamer sokkal halkabb még akkor is ha maxra felteszem a hangerőt. Szóval a kérdés röviden: Oké,hogy a normál fejhallgató hangosabb mint a gamer? Persze játékoknál a gamer jobban használható,jobban hallom vele a trappot,hiába hangosabb a normál ,nem hallasz vele annyi dolgot játékban mint a gamerrel. Kicsit hosszúra és bonyolultra sikerült ,de szerintem (remélem) érthető
2018. júl. 14. 01:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne jobb amire az van írva hogy gamer?!

Ennyi erővel az 5 ezres minőségi egér helyett is használhatod az ebayes 500 forintos "super ultra gamer" egeret játékhoz.

Jelen esetben szerintem az a helyzet hogy a gamer rosszabb minőségű,csak ugye a gamer felirat dob rá pár ezret.

2018. júl. 14. 01:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerintem valamit felreertelmeztel...

A kerdes arrol szolt ,hogy normalis e (masnal is igy van e/mas is eszrevette e) ,hogy a hasonlo aru es specifikacioju fejhallgatok kozul a normalis hangosabb a gamerel.

Nem mondtam,hogy jobb a gamer ,csak hogy jatekot jobban lehet vele hallani,tobbet segit mint a sima.

Egyebkent a gamer egerek altalaban jobban neznek ki mint a simak (a komolyabb gamereknek fontos,hogy jol is nezzen ki az amivel jatszanak) es altalaban +gombok vannak rajta + tobb funkcio es allithatosag.

Az ebay meg pont rossz pelda volt ,mert a legtobb dolog ott olcsobb,ha aztmondod 500Ft ott egy gamer eger akkor egy sima eger 1-200Ft (lenne).

Kicsit jobban belegondolva logikus (ha jo a gondolatmenetem) hogy a sima fejhallgato hangosabb,mivel azok zenere vannak es valaki szereti ha reped a dobhartyaja.

A Gamernel meg ugye nem szempont az ,hogy uvoltson a jatek ,csak az ,hogy jol halld amit kell,ahhoz pedig nem kell feltetlenul hogy hangos legyen.

Persze johetnek (es jo lenne ha jonnenek) meg valaszok ,lehetoleg olyanoktol akik nem hozzak a fejhallgatos kerdesemhez az ebayes gamer egereket.

2018. júl. 14. 02:02
 3/8 anonim válasza:
Te játék közben azt nézed, hogy néz ki az egeret és a fejhallgatód?
2018. júl. 14. 02:03
 4/8 anonim válasza:
100%

egered*

Bocsi...De amúgy a gamer elnevezésű dolgok, hiába drágábbak sajnos rosszabb minőségűek. Csili-vili viszont a hangzás, az érzékelés sosem lesz professzionális. Talán egy két kivétel van de az erős átlagot nézzük.

2018. júl. 14. 02:04
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

az impedanciát nézted?

a fejhallgatók impedanciájában nagy a szórás. a nagyobb impedanciásat nagyobb jelszinttel lehet csak kihajtani, az én telefonom és tabletem a 32 ohmossal már küzd, de a 16 ohmossal kiszakítja a dobhártyámat.

2018. júl. 14. 05:51
 6/8 A kérdező kommentje:
#3-4 - Nem nezegetem,de azert egy komolyabb gamer akar fel milliot is kiad egy szamitogepre (egy betegebb videokartya kiadja egy olcsobb kocsi arat) azert akinek fel millaban van a gepe meg 200.000ben a monitora az nem hiszem,hogy egy sima alap 1500 Forintos Genius egeret hasznal. Aki tobb mint fel milliot kolt a gepre az vesz normalis egeret is. Persze nem az szamit hogy nez ki,de sokszor a "vonalaknak" szerepe van a kenyelemben es (pl a razernel) a vilagito logo nemcsak hogy jol nez ki,de a razer egyik vedjegye.
2018. júl. 14. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehat akkor a lenyeget nezve, realis ,hogy egy normal zenehallgatasra valo fejhallgato hangosabb mint egy gamer ,ugye?
2018. júl. 14. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, normális.
2018. júl. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!