Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen telefon lenne számomra...

KexKeksz kérdése:

Milyen telefon lenne számomra a legalkalmasabb?

Figyelt kérdés

Nem tudok döntést hozni, hogy milyen telefont vegyek és nem szeretném becumizni azt a bizonyos nemi szervet és telefont cserélni fél év után.

Amikre használnám:

Facebook, Snapchat, Instagram, WhatsApp illetve telefonálás.

Új és újszerű telefonokat is nézegettem, max. 90ezer Ft árszegmensben. Ja, és az ilyen csing-csang mao cung ding telefonokkal kíméljetek légyszi.:/

Én elhiszem, hogy jók és aláírom azt is, hogy sok dologban verik a nagyobb cégek telóit, de ha lehet ilyeneket ne írjatok.

Előre is köszönöm! :)

2018. júl. 7. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Akkor nem marad más mint iPhone, Samsung vagy LG.
2018. júl. 7. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Én az LG-t nem sorolnám ide, meggyűlt vele a bajom régebbről sajna..:/

Én inkább ilyen Samsung, Huawei, Apple, meg talán a Sony, amiket nézegettem.

2018. júl. 7. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor mi a kérdés?

Beállítod az árukeresőbe a márkára hogy Apple, Samsung, Sony és az árra hogy 80-90 ezerig.

Aztán válogatsz, elolvasod a specifikációt, véleményeket és végül döntesz.

Bár ilyen alapszintű használat esetén (cset és telefonálás) totál felesleges 90 ezret kidobni egy telefonra. Egy 30 ezres xiaomi vagy meizu is pont ugyanazt fogja tudni nyújtani.

2018. júl. 7. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jo kis Motorola es marad egy kis penz is.
2018. júl. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!