Mi lessz ha pluginokkal játszok xblive-on flash-elt xbox-on? Mert ügye bannoltak és láttam hogy a dash launch segítségével pluginokkal fellehet sunyizni live-ra
Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 09:53
1/26 anonim válasza:
Te nemtudom mit es hol lattal,de ez hulyeseg😅
Eleve nemertem hogy sikerult flash miatt bant kapnod,en 7 evig flashelt konzollal jatszottam.
Az xbox alapjaraton nem tudna kezelni a pluginokat ,es a flashtol sem lesz jobb a helyzet mivel az csak az olvasoval trukkoz.
Ha esetleg rgh-s xboxod lenne akkor se pluginnal tudnal visszamenni live-ra ,hanem Kv-val (KeyVault) ,de az mar mas kategoria,ha az alapokkal sem vagy tisztaban akkor ne menjunk felsobb szintekre.
2/26 A kérdező kommentje:
Én utána néztem olvastam a kv-ről de nem találtam sehol a boxon mivan ha letöltök egyet neki?
2018. júl. 3. 13:45
3/26 A kérdező kommentje:
Engem egyből bannoltak nem tom hogy csináltak vagy csináltam?
2018. júl. 3. 13:46
4/26 A kérdező kommentje:
Ja és flash-rgh boxom van
2018. júl. 3. 13:49
5/26 anonim válasza:
Kv-t venni kell,nem letölteni.
Altalaban facebook csoportokban aruljak,de ott is okosan kell venni,mert ha atvernek nem tehetsz semmit.
6/26 A kérdező kommentje:
És miért venni csinálni nem lehet?
2018. júl. 3. 18:39
8/26 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. júl. 3. 21:57
9/26 A kérdező kommentje:
Le szettem linkről kipróbálom
2018. júl. 3. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!