Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire hangos egy 2W erősség...

Mennyire hangos egy 2W erősségű Bluethootos hangszóró?

Figyelt kérdés
Kb hány decibel?Telefonhoz kellene de azt mondják nagyon gyenge

2018. júl. 1. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat a 2W tenyleg gyenge... annak olyan doboz hangja lehet. Nekem jbl charge 3am van, az azt hiszem 20W-os, es az mar eleg szepen szol, jol adja a basszust igaz nem max hangeron.
2018. júl. 1. 21:13
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Mivel, hogy ezekben a kicsikben egy kis hangszóró van, ezért persze, hogy nincs jó basszus,meg max 2-3 watt. Az, hogy elég-e, az attól függ hol használod.

Egy kis szobába hiába veszel 20w-osat,ha a tizedére nem tudod a hangerőt megnövelni.

2018. júl. 3. 06:33
 3/5 anonim ***** válasza:

2W tényleg nem sok, bár ez attól is függ honnan nézzük.

Ha sokat túrázol például akkor jobb egy kisebb hangszóró mert az ugye nem foglal sok helyet, könnyű, akár fel is akasztható egy táskára, elfér a zsebedben, stb.

Nem érdemes wattokat nézegetni sztem olyan hangszórókat kell keresni amik a mérteükhöz képest kínálnak nagy hangot.

Képernyőn keresztül elég nehéz lesz választani...

2018. júl. 3. 17:48
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem most egy JBL GO van, állítólag 3watt,max hangerőn teszteltem. Nem recseg, nem torzít, olyan hangos, hogy elképedtem mit tud ekkora méretben, 30nm szobában teljesen elegendő,nem tudsz megmaradni mellette.
2018. júl. 4. 05:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ez egy Philips lett volna de mások is lebeszéltek róla és egy kis többlet költséggel egy Akai ABTS-12 C-t válaszottam.

2018. júl. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!