Laptop az ölben?
Figyelt kérdés
Olvastam ha a laptop sokáig van az ölben a férfiaknál akár a sperma is kárt szenvedhet benne,de ha a laptop fekvés közben a térdemen van és külön billentyűzettel megoldom az meg az ölemben és igy játszok akkor is lehet bajom? 17f2018. jún. 20. 20:52
1/7 anonim válasza:
Egy laptopnyi méretű felületen kapod a sugárzást, és a kivezetett hőt folyamatosan. Biztos, hogy kell ez neked? Persze, fontos a kényelem is, de nagyon gáz lesz, amikor a patikában 10 másik vásárló előtt kell majd kérned a Viagrát.
2/7 A kérdező kommentje:
Valami megoldás hogy ágyban tudjak játszani? mától nem tartom ölben akkor
2018. jún. 20. 21:07
3/7 anonim válasza:
Akkor bizony le kell szoknod a játékról.
4/7 anonim válasza:
Ha komolyan lusta vagy leülni egy kib..szott asztal elé, akkor itt komolyabb gondok vannak, mint hogy kárt tesz-e a szaporító szervrendszeredben...
5/7 A kérdező kommentje:
szimplán fáj a hátam ülés közben,ezért szeretek fekve de okés :D
2018. jún. 20. 21:32
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Milyen sugárzást is kapunk a laptop egész felületén? Valaki árulja már el.
7/7 anonim válasza:
Igen igen. Laptop, mobiltelefon olyan sugarakat bocsájt ki amelyek károsak a spermákra.
Ne tartsd túl közel e szervedhez.
Kikapcsolt állapotban nem tudom, hogy károsak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!