Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van megoldás? Xbox360 kábelgon...

Fkris kérdése:

Van megoldás? Xbox360 kábelgondok.

Figyelt kérdés

Xbox360-at szeretnék rákötni monitorra:

[link]

De nemtudom hogy van-e,és hogy hol van ilyen D-Sub os átalakító HDMI kábelhez.

És az is probléma lehet h nincs hang.(mivel ezen a monitoron nincs hangszóró).De Microsoftos kábellel meg lehetoldani h rákötöm hangszóróra és úgy lesz hang.Ezt így lehet?

Köszi

2010. jún. 16. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ebay-ről rendeltem egy AV-dsub kábelt.. a dsub kimenet 1080i-ig bírja a felbontást is, nincs vele baj, RCA kimenet is van a kábelen, így hang is megoldott... Kb 10 dollár volt postával, csak nem ér ide rögtön, ki kell várni...
2010. jún. 16. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Az AV az Scart vagy a 3dugós?:D

Amm köszi

2010. jún. 16. 19:50
 3/8 Jovanny ***** válasza:
Én vettem VGA kábelt (sima monitorkábel a vége) a boxhoz, tudja a fullHD-t, van rajta optikai kimenet a hangnak, és a két rca-hang (fekete és piros) is rajta van, amit simán rá lehet kötni dvd lejátszóra, hi-fi-re, számítógép hangszórókra.
2010. jún. 17. 11:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudnál linkelni ien kábelt?( ha netről rendelted,ha nem akkor boltot hogy hol)

Köszi

2010. jún. 17. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

~6 dollár postával magyarországra, 2-3 hét alatt itt van.. ennél olcsóbban nincs

2010. jún. 17. 13:07
 6/8 Jovanny ***** válasza:
3ezerért vettem kecskeméten. Mindjárt nézek google-ön.
2010. jún. 17. 13:13
 7/8 Jovanny ***** válasza:

Az enyém aranyozott utángyártott, de lényegében ilyen:

[link]

2010. jún. 17. 13:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,sokat segítettetek:D
2010. jún. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!