Erős, de olcsó processzor gamer géphez?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egy gépet, de nem tudom milyen procit rakjak bele. Nem nagyon akarok videókarit venni, szerintem nem éri meg. Én egy Ryzen 5 2400G-t néztem ki, de ha valaki tud jobbat, esetleg megváltoztatná döntésemet, az írjon! Szidások, trollok kíméljenek, értelmes válaszokat kérek!2018. jún. 15. 16:15
1/3 anonim válasza:
Videokártya vásárlása nélkül nincs ennél jobb vétel számodra. De szerintem ne várj tőle csodát.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem egy 1060-nal akartam összehasonlítani, csak hogy jobb-e mint egy inteles, de ezek szerint igen :) Köszönöm válaszod!
2018. jún. 15. 18:38
3/3 A kérdező kommentje:
Nézegettem még, és intelek szempontjából az i7 8700-esét, AMD szempontjából meg a ryzen 7 2700-ast néztem ki. Melyiknek lenne jobb a videókártyája? Meg ugye a ryzen 8 magos, az i7 meg csak 6...
2018. jún. 18. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!