Miért pörgeti a gép 99%-on a videó kártyát?
Sziasztok. Az lenen a problémám, hogy a gép kb 2 perc használat után 98-99 százalékon pörgeti a videó kártyát.
Ettől a gép borzasztóan belassul. Eddig nem volt ez a hiba. Amikor a kártya eléri a 98-99%-os kihasználtságot akkor enyhe "pityegő" hangot ad ki. Valakinek valami ötlet? Win7-em van.
Csak megerősíteni tudom #3-t. Nemrég még én is Windows 10-et használtam és ugyan ez a hiba jött elő: bekapcsolás után felugrott a videokártya használat közel 100%-ra (és így is maradt kikapcsolásig), úgy hogy ez egy offline gép volt, magyarul internetre sosem csatlakoztam vele.
Azt esetleg megpróbálhatod kérdező, hogy net kapcsolat nélkül is csinálja-e, mert ha bányászatról van szó ekkor szerintem nem kellene ilyen kihasználtságnak lennie. Bár aztán fene se tudja.
Én szerintem ezt inkább valami frissítés okozza, legalábbis Win10-nél igen. Vagy hibás a kártya, persze vírus sincs kizárva.
Újra kell telepíteni, utána kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!