Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha hozzáadom anyaukám bankkárt...

Ha hozzáadom anyaukám bankkártyáját az xbox one-os fiokomhoz és csak az xbox 360-as gold játékokat töltöm le vele akkor le akkor ugye nem von le pénzt?

Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha az ingyenes gold jatekokat akarod letolteni ahhoz minek kell bankkartya?..

Egyebkent nem von le +penzt csak amit vasarolsz,viszont ha elofizetesnel be van kapcsolva az automatikus megujitas akkor azt havonta ,elozetes ertesites nelkul levonja.

Regebben nagyban ment x360-on a profil lopkodas es sok bankkartyaval eltek vissza ,szoval ha 100%-ra akarsz menni akkor minden vasarlas utan torold a bankkartyad es ne add ki senkinek a profilod.

2018. jún. 8. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Énse értem minek kell bankkártya de sajnos xbox one-nál kell

Amugy én nem livon hanem boltbol rendelem a goldot és nem letölthetőt hanem arrol a zöld kártyárol kell leolvasni

Ilyenkor is megnezzem hogy ki van e kapcsolva az automatikus megujitás?

Amugy én soha nem vásárolok liverol mindig dobozosan veszem a játékot és a dlct ha nagy ritkán veszek akkor is ilyen feltöltökoddal

Ja a profilomat soha nemadnám ki senkinek meg a bankkártya is csak azért kell hogy a nagyritkán jo xbox 360as gold gameket letudjam tölteni

Köszi mindent

2018. jún. 8. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem bankkartyarol veszed a goldot akkor nem ujaitja meg automatikusan ,szoval akkor ezzel nem lesz baj..

De akkor sem ertem,minek kert bankkartyat.

2018. jún. 8. 17:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezen sokat gondolkodtam, ennek csak azaz értelme hogy kicsesznek az olyanokkal mint én, csak annyit mondok hogy xbox logic :/
2018. jún. 8. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt tudom,hogy 360on nem kellett hozzaadni ,csak akkor ha venni akartal valamit.

Kiirta ,hogy add hozza? Vagy csak felajanlotta lehetosegkent?

2018. jún. 8. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Ne is mond a 360 era milyen jo volt

Megprobaltam letölteni mikor volt goldom és probáltam többször is de bankkártya nélkül nem tudtam letölteni

Neten is utána néztem ennek de mindenhol azt irták hogy kell bankkártya és még youtubeon is utánanéztem de ottis csak az volt hogy a gyerek egy xbox 360al töltötte le a játékot és az xbox onenál meg a ready to installnál volt

De sajna nincs már meg a régi 360am

2018. jún. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!