Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Full HD videokamera vásárlás....

Full HD videokamera vásárlás. Mit vegyek?

Figyelt kérdés

Videokamerát szeretnék vásárolni, lehetőleg olyat, ami képes magas felbontású videókat készíteni.

Kinéztem pár kamerát, de specifikációra nem nagy eltérés van, viszont árban annál inkább.

Arra szeretném kérni a kedves fórumozókat, hogy segítsenek a döntésben és világosítsanak, fel mire kell figyelni egy kamera vételénél. A segítséget előre köszönöm.

A kigyűjtött kamerák listája:

1.Samsung HMX-H200 videókamera-89.900ft

2. Sony HDR-CX115E videokamera- 120.000ft

3. JVC Everio GZ-HD620 videó kamera- 144.900ft

4. Canon LEGRIA HF M306 videókamera-169.900ft

5. Canon LEGRIA HF R18 videó kamera- 144.800ft

6. Canon LEGRIA HF S21 videókamera-309.900ft

Melyiket vegyem?

Melyiknek van a legjobb ár-érték aránya?

Melyiknek van a legjobb teljesítménye?

2010. jún. 16. 10:12
 1/3 anonim válasza:

6. Canon LEGRIA HF S21 videókamera-309.900ft

me ez a legdrágább szal a legjobb is:D

2010. jún. 16. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:

És ki mondta azt, hogy a legdrágább a legjobb? Ez nagyon sok esetben cáfolásra került már...

Amit ne vegyél meg, az a Samsung. A Canon, JVC és Sonynak is jó az optikája. Én szerintem a JVC-t venném.

2010. jún. 16. 10:41
 3/3 Jovanny ***** válasza:
A Canon tényleg jó lenne, ha a közelmúltban nem ment volna tönkre 3 ismerősömében is a CCD. Meg itt is olvastam múltkor egy ilyen hibát. Az újakkal már lehet, hogy nincs gond, de mégis inkább Sony(nekem az van) vagy JVC.
2010. jún. 16. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!